Sexy chaotička

Sexy chaotička https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/385822/bmid_sexy-chaoticka-vcR-385822.jpg 3 31 10

Ellie Knightová je stejná jako ty. Její život se nevyvíjí zrovna podle jejích představ. Někteří lidé by o ní asi řekli, že je sexy chaotička, ale kdo z nich má život doopravdy v pořádku? Je den svatého Valentýna a Ellie, po schůzce, na kterou její partner nedorazil, pojídá ve skladu za barem nutellu. Ale single nemusí být ten nejosamělejší počet, že ne? Vrátí se domů ke svým divným spolubydlícím. Je v pořádku, že je všude černá plíseň? Ale když ten byt je tak levný. S kocovinou se vydá do práce, ze které chtěla už dávno odejít. Všichni přece nenávidí svoje zaměstnání! Ellie možná neplní „oficiální životní plán“, ale přesnost se přeceňuje. Vtipný příběh o dozrávání hrdinky, s nímž se ztotožní každá single dívka z generace mileniálů – zábavná Bridget Jonesová pro novou generaci.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

Hot Mess , 2017


více info...

Přidat komentář

DominaCZ
13.03.2024 odpad!

Ne neztotožní.

adela2233
25.02.2023 1 z 5

Kniha mě moc neoslovila.. bohužel jsem se do ní vůbec nemohla začíst a nakonec ji ani nedočetla.. :(


pidalka777
03.03.2022 4 z 5

(SPOILER) Příjemná, místy vtipná oddechovka. Je to taková 2v1. Jestli ji budu číst někdy příště tak s manželem a uděláme si z té knihy co píše Alan chlastací hru kdykoliv tam napíše něco o lýtkách. :)

dzeta
13.01.2022 1 z 5

Knížka mě vůbec neoslovila, ale jelikož knížky neodkládám, tak je dočtená.

veronikahessy
24.10.2021 4 z 5

Pokud si chcete přečíst knihu, u které se pobavíte, je to ta pravá. Jestliže toužíte po nějaké hodnotnější literatuře, raději zvolte nějakou jinou.

Janissa
21.07.2021 2 z 5

No... Nemyslím že bych byla náročný čtenář, ale u této knížky jsem měla u strany 55 chuť knížku odložit a nedočíst. Nakonec jsem se přemluvila a dočetla, ale znovu už ji určitě číst nebudu a v knihovně mi nezůstane.
Příběh jednoduchý, místy i zajímavý, ale taky občas zbytečně hrubý, resp. vulgární? Nevím jak specifikovat. U pokusů o "knihu" otce hlavní hrdinky jsem vyloženě trpěla.
Ve výsledku je to o hledání sebe sama, kde knížka může přimět k zamyšlení (ano, taky mi táhne na 30, jsem single a používám randící aplikace). Velkou zábavu bych ale od knihy nečekala, a je dobře, že neměla víc stránek.

martina3224
15.05.2021 5 z 5

Za mě skvělá kniha! Líbila se mi upřímnost a přímočarost Ellie i celkové pojetí příběhu. Nemohla jsem se odtrhnout od čtení a chtěla jsem ji co nejdříve dočíst abych věděla jak vše dopadne a zároveň mi bylo líto, když jsem knihu dočetla.

Charmedka
18.11.2018 2 z 5

Kniha je opravdu velmi jednoduchá a místy bohužel až doslova primitivní. Uznávám, že konec je netypický a hlubší myšlenku v sobě příběh nese, jde vlastně o hledání sebe sama a hlavně přijetí sebe sama, ale celkové pojetí mi úplně nesedlo.

Nemám nic proti jednoduššímu příběhu, nejsem náročný čtenář a obyč román pro ženy mi bohatě stačí, ale autorka byla hodně upřímná. Bylo to vulgární, sprosté a intimní. Nejsem puritánka, ale chyběla tomu všemu ta nenucenost a vulgarity mě doslova rušily.

JanaDor
19.08.2018 4 z 5

Není to zamilovaný příběh. Je to o hledání a přijetí sama sebe. Kniha je chvílemi až moc reálně upřímná. Některé věci se sice dějí v souvislosti intimity těla, ale nemluví se o nich. Takže Ellie občas z trapasů nevyšla. Někdy to bylo vtipné, někdy žalostně smutné. Jako celek se to dobře četlo a mělo to v sobě přímočarost, která mě místy velmi bavila. V závěru bylo nejedno překvapení a svým způsobem to skončilo dobře, ale netypicky. Ellie mi nebyla vždy sympatická, ale chápala jsem ji.

Ivuska.09
09.08.2018

První půlka knihy byla bída, měla jsem chuť ji odložit a ani nepokračovat ve čtení. Místy je autorka snad až příliš upřímná. Na druhou stranu je pravda, že s hlavní hrdinkou se v mnohém hodně žen ztotožní. Druhá polovina knihy byla nakonec mnohem lepší, takže celkově hodnotím jako průměr. Novinky, které teď vycházejí, jsou tématicky velmi podobné, takže Sexy chaotička nadchne fanoušky knih Single na Manhattanu či Ve třiceti (poprvé single).

Štítky knihy

humor pro ženy

Autorovy další knížky

Lucy Vine
britská
2018  59%Sexy chaotička
2024  60%Sedem bývalých

Kniha Sexy chaotička je v

Přečtených38x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených1x
Knihotéce74x
Chystám se číst18x
Chci si koupit2x