Sexpop

Sexpop https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129342/sexpop-129342.jpg 4 7 3

Breviář směšných lásek 1990-2018. Ženy a muži se nemění. Jsme tak monstrózní a laskaví jako doba, která formuje naše životy a čím těžší je, tím větší sny a touhy máme. Fotograf Jan Saudek o jedné z povídek napsal, že jde o jedno z nejlepších vystižení vztahů mezi mužem a ženou, které kdy četl. Tyto báječné, šílené a skvělé ženy poznal a miloval nejspíš každý z nás. Je to vlastně taková Prima sezóna posunutá z okupace do privatizace, či notně zdrsnělé Blues pro bláznivou holku, zahrané Rolling Stones při jejich prvním pražském koncertu, během něhož vypravěč přišel o panictví. Knihu doplňují i správně švihlé inzeráty.... celý text

Přidat komentář

Česneksmedem
01.09.2018 5 z 5

Slupnul jsem to jako malinu. Mňam! Mimo Hygieny (která je opravdu špicovní), jsem se velice bavil například i u dvou sester s ašíbkou nebo u sušení andulky. Díky za tuto pohodovku!

haremb
13.03.2017 5 z 5

Vynikajici! Skoro kapesni Dekameron nasich casu... Male portrety zen me bavily, podobne situace jsem prozival kdysi v realu a znovu pri cteni. Smal jsem se nahlas a skoro jsem autovi pral, aby ho zadna nakonec neklofla - a knizka neskoncila. A kdyz sex tak s Hygienou! Za me a mou zenu za 100 %!


Ben Nevis
12.10.2016 3 z 5

Nedočetla jsem druhou polovinu knížky, protože už to postrádalo smysl. Přišlo mi to pořád dokolečka, i když doba se postupně mění. Kdo má rád básničky, vychutná si knížku více, protože je tam víc toho "lyrického přesahu" a úplné minimum "křivky nálad společnosti".
Co se týče humoru, některé příběhy jsou vtipné, většina však končí dříve než stačí v něco vyústit. Nebo jsem to možná nepochopila, protože nejsem cílový čtenář? Nepřipadám si ani pobouřená, ani extra pobavená, spíš mírně znuděná.

Ale reklamy byly super!