Sex ve vašem životě

Sex ve vašem životě https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259332/mid_sex-ve-vasem-zivote-Vj0-259332.jpg 3 1 1

Kniha o sexu, která objevuje vaše sexuální já, všechny dimenze sexuality a zaobírá se specifickými tematickými okruhy. Každý člověk je sexuální bytostí po celý život. Zkušená autorka Susan Quilliamová vidí kořeny vědomí sebe sama a smyslové sebedůvěry, tedy základního potenciálu pro sexuální uspokojení, v raném vývoji každého jedince a v jeho životních zkušenostech, mapuje svět sexuálního jedince a vysvětluje, jak může každý člověk beze zbytku naplnit svůj sexuální potenciál - od souznění se svým vlastním tělem přes milování s partnerem až po řešení všech sexuálních problémů. • Porozumění vývoji sexuálních preferencí, rodové identity a smyslové sebedůvěry • Sexuální rozhodování • Sebeuspokojování a milování s partnerem • Poznávání a řešení problémů • Nové přístupy k sexu, které vám pomohou naplnit a rozšířit váš sexuální potenciál... celý text

Literatura naučná Erotika
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Your sexual self , 1997


více info...

Přidat komentář

Bilky
25.12.2016 3 z 5

To, ako som sa k nej dostal, by bolo na samostatný článok, ale podstatné je, že som sa s ňou ocitol sám. Užili sme si svoje. Len ja a ona. Bez prístupu k netu, mobilu – ostali sme sami a tak sme si intímne chvíľky vychutnali do dna. Začal som predohrou a potom som sa o nej dozvedel všetko. Úplne všetko. Lebo na obálke bola holá a v anotácii zas pravda: "Každá žena je erotická bytosť, túžiaca po milovaní.”

A tak, kým cesta k uspokojeniu a porozumenie muža ide cez žalúdok, táto publikácia ma mala presvedčiť, že u ženy to bude úplne iný orgán. A keďže ja som chlapec vnímavý došlo mi, že ani klitoris to zrejme nebude, o bode G ani nevraviac – ten hľadajú vedci doteraz a je o ňom už podobná průpovídka ako o Colombovej žene ;)

Samotná kniha bola obohraté dielko a každý profesionál ako ja, pozná ženskú dušu spredu, zozadu, zboku aj zvonku. Ale najmä zvnútra. O sexualite môžem smelo povedať to isté - holky moja adresa je...(cenzúrované adminom). Prínos tejto publikácie je ale rozporuplný: podľa mňa je určená asi 12 ročným dievčatkám, ktoré si tam nájdu, čo si „dole“ nájdu. A ešte aj krásne ilustrované. A ako bonus dostanú podobné rady: „Pri použití toalety sa utierajte spredu dozadu, aby ste do vagíny nezaniesli baktérie z konečníka.“ Na druhej strane kapitoly „Sex v starobe“ alebo „Klimaktérium“ by im prišli vhod asi tak o 50 rokov. Zrejme autorka predpokladá, že každá žena, bude na ceste životom - od puberty až do prechodu, (okrem biblie) - mať pri sebe aj túto knihu. A čo názor nejakej 13-14 ročnej pubišky? Snažil som sa ho zachytiť v mojej recenzii:
http://www.databazeknih.cz/recenze-knihy/sex-je-vasen-nebot-7017

ODPORÚČAM: V 19.storočí zaradiť do povinnej literatúry dievok na vydaj; v 20.storočí ako povinnú literatúru na špecifických predmetoch pre dievčatá na 2.stupni (hneď po varení); v 21.storočí zaradiť už asi len do antikvariátov. Ale ak hľadáte návod, ako správne robiť felatio, potrebujete to mať ilustrované a nikdy ste nevideli redtube, porntube, ani iné tuby, tak si knihu kľudne zožeňte, ja ju nepredám – je tam totiž ilustrovaný návod aj na cunnilingus ;) Viem, že práve tejto knihe by sa hodilo hodnotenie 69, nechám si však zájsť chuť: 55%

Štítky knihy

pro ženy

Autorovy knížky

2001  60%Sex ve vašem životě