Sex nad zlato

Sex  nad zlato https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119986/bmid_sex-nad-zlato-OCQ-119986.jpg 4 2 2

Podtitulek zní : a jiné (s)prostonárodní pohádky pro dospělé Také jste už někdy zapochybovali o tom, zda si naši předkové vyprávěli pohádky ve stejné podobě, v jaké nám je odmalička předkládali rodiče? Pokud vám rovněž přijde vysoce nepravděpodobné, že Popelka ztratila na plese zrovna střevíček, princeznu na hrášku tlačil přes stovku prachových peřin jen ten jeden maličký hrášek a nad zlato musí být ceněna vždycky jenom sůl, je tato netradiční pohádková kniha určena přímo pro vás. (a jiné (s)prostonárodní pohádky pro dospělé)... celý text

Přidat komentář

kubrus
10.08.2017 4 z 5

Stejně jako uživatelka přede mnou, tak i já jsem nechtěl číst klasickou pohádkovou knížku. Tohle byla příjemná oddychovka na dvě hodinky :) A nutno říct, že místy jsem se opravdu srdečně smál :) Dávám 4 * ;-)

hasmanka
23.06.2017

Tohle je taková ta věc, kterou se nejčastěji z legrace obdarovávají přátelé. Stejně tak k ní přišla naše knihovna. Neumím si dost dobře představit cílovou čtenářskou skupinu. Tak jsem ji použila do Čtenářské výzvy, protože se mi zrovna nechtěly číst pohádky klasické. Neublížilo mi, že jsem ji přečetla, ačkoliv osobně bych místy trochu ubrala na vulgárnosti. Když už nic jiného, bavila mě v knížce použitá nářečí a výkladové slovníčky ke každé pohádce. Hodnotit knížku raději nebudu, do odpadu ji však rozhodně neřadím. :-)


Štítky knihy

sex humor erotika pohádky pro dospělé

Autorovy další knížky

2010  70%Sex nad zlato
2015  60%Z dědiny a vinohradů