Šéfkuchaři také milují toasty: Šéfkuchařův průvodce světem moderních toustů

Šéfkuchaři také milují toasty: Šéfkuchařův průvodce světem moderních toustů https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380722/bmid_sefkuchari-take-miluji-toasty-sefku-IuE-380722.jpg 5 6 3

Známý šéfkuchař Darren Purchese vás ve své knize provede světem moderních toustů. Představí nejen klasiku mezi tousty jako Croque monsieur či Marinovaný vepřový bůček s kimči a volským okem, ale jako vlna tsunami vás zavalí originálními recepty na nové a nečekané variace. Vyzkoušejte Toust se syrovou polentou, houbami a tymiánem, Svatoštěpánský sendvič: glazovaná šunka, hořčice, grilovaný ananas a čedar nebo Sendvič s jahodami, prosciuttem, sýrem manchego a medem! Jako zkušený profesionální cukrář Darren nemůže jinak, než sem propašovat i několik naprosto neodolatelných, svůdně sladkých nápadů. Nebojí se kombinovat například arašídové máslo, malinový džem a mléčnou čokoládu, nebo kvalitní tmavou čokoládu, olivový olej a sůl.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Chefs Eat Melts Too: A Pro's Guide to Reinventing Your Sandwich Game , 2018


více info...

Přidat komentář

Zuzka12627
05.04.2021 5 z 5

Tak tahle kuchařka se opravdu povedla. Tlustý na mnoho způsobů. Určitě doporučuji.

Marla
13.02.2019 5 z 5

Hmm a mňam, vybrala jsem správnou knížku. Člověk by nevěřil, co vše lze vytvořit z obsahu lednice a toustového chleba!


Medvědářka
20.06.2018 5 z 5

Když mi kniha přišla a když můj muž zjistil, co to doma zase máme, zbystřil. Normálně si mé knihy moc neprohlíží, ale tady se zájmem listoval a od stránek se ozývalo - Tohle by si mohla zkusit. A tohle vypadá fakt dobře. To bude určitě dobrota.
Nakonec jsem se nechala inspirovat a celý jeden den o víkendu tvořila. První lehká svačinka byla s uvařeným vejcem a oblohou. Druhá byla jako oběd ve stylu kuřecího hamburgu, ale místo bulky byla klasická topinka. Z těch mi zbyl jen jeden kousek. Ostatní zmizelo rychlostí blesku a mužský si spokojeně hladil napucnuté bříško.
Chtěla jsem pak zkusit i sladkou variantu s malinami a čokoládou, ale přišla víla a všechny maliny ze zahrádky zmizeli s ní. Tak snad někdy příště.

Autorovy knížky

Darren Purchese
britská, 1975
2018  90%Šéfkuchaři také milují toasty: Šéfkuchařův průvodce světem moderních toustů

Kniha Šéfkuchaři také milují toasty: Šéfkuchařův průvodce světem moderních toustů je v

Přečtených7x
Doporučených1x
Knihotéce10x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x