Sedem krokov k najlepšiemu životu

nehodnoceno
Sedem krokov k najlepšiemu životu https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520937/bmid_sedem-krokov-k-najlepsiemu-zivotu-TAt-520937.jpg 0 0 1

Zmeňte svoj život pomocou úplne prvej praktickej príručky zhmotňovania, mimoriadne obľúbenej techniky sebarozvoja, ktorá zmení váš život k lepšiemu raz a navždy... Túto základnú príručku pre všetkých, ktorí si želajú viac sily ovládať svoj život, napísala koučka sebarozvoja a „kráľovná zhmotňovania“ Roxie Nafousi. Vďaka siedmim jednoduchým krokom pochopíte skutočné umenie zhmotňovania a vytvoríte si život, o akom ste vždy snívali. Či už si chcete pritiahnuť spriaznenú dušu, dokonalú prácu či domov, po akom ste vždy túžili, alebo si len prajete viac vnútorného mieru a sebadôvery, Sedem krokov k najlepšiemu životu vám ukáže správnu cestu... 1. Majte jasnú predstavu 2. Zbavte sa strachu a pochybností 3. Zmeňte správanie 4. Prekonajte skúšky, ktoré vám pripravil vesmír 5. Buďte vďační (bez výhrady) 6. Premeňte závisť na inšpiráciu 7. Dôverujte vesmíru Zhmotňovanie, v ktorom sa stretáva veda s múdrosťou, predstavuje techniku sebarozvoja, ktorá vám umožní dosiahnuť ciele, pestovať sebalásku a žiť ten najlepší život, aký len môžete.... celý text

Přidat komentář

LadaLil
04.04.2024

Inspirativním průvodcem pro každého, kdo touží po vlastním růstu a naplnění svých snů. Autorka nejenom sdílí hluboké poznatky a principy manifestace, ale také praktické návody a techniky pro jejich aplikaci v životě.
Autorčin systematický pohled na manifestaci a jasné instrukce mě přesvědčily o vlivu našich myšlenek a přesvědčení na události v našem životě.
Ačkoliv se téma manifestace může někomu jevit okrajové nebo esoterické, tato kniha přináší konkrétní příklady toho, jak může být tento přístup praktický a účinný.
Největší hodnotu této knihy spatřuji v poskytnutí konkrétních postupů a cvičení.
Celkově doporučuji tuto knihu všem, kdo hledají konkrétní nástroje k dosažení svých cílů a touží po osobním rozvoji.

Autorovy knížky

Roxie Nafousi
anglická, 1990
2023  0%Sedem krokov k najlepšiemu životu

Kniha Sedem krokov k najlepšiemu životu je v

Přečtených1x
Chystám se číst1x