Sarka

Sarka https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/163830/bmid_sarka-163830.JPG 2 5 2

Román současného italského spisovatele s lehce fantaskními prvky. Zpočátku to vypadá jen jako nevinná hra. Když si renomovaný architekt Marco Farnese zakládá svou postavičku ve virtuálním světě Second Life, ještě netuší, že příjemné rozptýlení se brzy změní v hluboké lidské drama. Tajemná žena z Čech, s níž se krátce po příchodu do prostředí počítačové hry seznámí, je ochotna nabídnout cokoli, přátelství, lásku i vlastní duši, je ochotná ke všemu kromě jediného – odhalit svou pravou totožnost. A tak se Marco, jemuž se pomalu začíná hroutit osobní život, nakonec rozhodne k radikálnímu kroku a vyráží do vzdáleného Liberce, údajného bydliště neznámé, na cestu, jež má ukončit jeho šílenství a vrátit mu zdravý rozum. Pravda, již se mu nakonec navzdory minimálním nadějím podaří odhalit, je však ještě absurdnější než všechno, co dosud zažil…... celý text

Vydáno: ekniha , Palmknihy
Originální název:

Sarka


více info...

Přidat komentář

E_Lan
08.03.2021 3 z 5

Mno, tak přimhouřím obě oči, sundám si brýle a je to tak průměr. Celou dobu si čtenář klepe na čelo při jednání hlavního hrdiny, cesta do Čech je pak vrcholem prazvláštního vyústění a závěr je jen trochu poučný. Pro mne snad ten pozitivní pohled na Čechy a české ženy táhne román nahoru:-) Ale dá se to číst, utíká to rychle.

knihomilka
09.10.2013 5 z 5

Neuveriteľné! Dala by som tejto knihe desať hviezdičiek, lebo toto je príbeh o mne, až na tú konfrontáciu so stretnutím v realite. Inak je všetko do bodky o mne, veľmi sa ma to dotýka, lebo sú to vlastne moje spomienky. Zas som si pripomenula ten trpký žiaľ, čo ma zadúšal. Kto čosi také neprežil, nepochopí, že je možné takto blázniť.


Štítky knihy

milostné romány

Autorovy knížky

Claudio Forti
italská, 1958
2008  44%Sarka

Kniha Sarka je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce23x
Chystám se číst6x