Šamanská zkušenost - Praktický průvodce mimosmyslovým vnímáním

Šamanská zkušenost - Praktický průvodce mimosmyslovým vnímáním https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388162/bmid_samanska-zkusenost-prakticky-pruvod-JhF-388162.jpg 4 4 3

V našem věku byla velká část zemského povrchu již probádána, avšak nehmotné oblasti v nás jsou pro mnohé ještě stále nezmapovaným územím. Tento vnitřní prostor býval tradičně doménou šamanů a moudrých všech kultur a tradic. Šamani, vracející se ze svých „cest“ po těchto vnitřních oblastech, mohou vynést na hladinu svého vědomí poznání, jež lze využít ke zlepšení kvality života. Šamanská zkušenost je fascinujícím a komplexním průvodcem po vašem vnitřním prostoru, přičemž vám může pomoci podniknout bezpečné šamanské „cesty“ a prožít změněné stavy vědomí. Naučte se, jak: • probudit a rozvinout své vnitřní smysly a zdroje • vstoupit do jiných úrovní vědomí a vyhledat v nich informace, podstatné pro všechny oblasti vašeho života • přijít na to, že síla, kterou potřebujete, abyste mohli čelit všem výzvám života, spočívá ve vašem nitru... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: , Maitrea
Originální název:

Shamanic experience , 1991


více info...

Přidat komentář

Zmiu
10.08.2021 4 z 5

Příjemná kniha, která si na nic nehraje. Autor přiznává, že je moderní a míchá prvky. Nenazývá se tak šamanem, ale šamanistou.

SueD
28.12.2020 5 z 5

Je to trochu úlet, ale čtivý úlet, nelituju ani jedné z minut, které jsem nad knihou strávila. Nedozvěděla jsem se ale nic nového, nedočetla jsem se o žádné objevné myšlence... Je třeba se tím textem nechat jen tak unášet.


Alfonsie
14.11.2020 2 z 5

Kniha je na poli šamanské literatury spíše slabší. Nejde o skutečné šamanské vhledy od přírodních národů. Je to kniha pro začátečníky takového typické esoteriky s dosti infantilním výčtem totemových zvířat. Pro zkušené čtenáře nedoporučuji.

Štítky knihy

šamanismus

Autorovy knížky

Kenneth Meadows
1925 - 2002
2018  80%Šamanská zkušenost - Praktický průvodce mimosmyslovým vnímáním

Kniha Šamanská zkušenost - Praktický průvodce mimosmyslovým vnímáním je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce4x
Chystám se číst7x
Chci si koupit2x