Sama Skotskou vysočinou

Sama Skotskou vysočinou https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502003/bmid_sama-skotskou-vysocinou-Lpy-502003.png 3 6 3

Samota, příroda, vděčnost a v hlavě pár nezodpovězených osobních otázek. Pomůže člověku podobná cesta, najde odpovědi, nebo sám sebe?

Přidat komentář

Křovák
11.02.2024 3 z 5

Davam 4 stars za autenticitu a opravdovost mestske holky co se roztomile boji srncu a divocaku ale jde do vseho po hlave... ale vice nez o Skotsku jsem se dozvedel o neustalem marnem hledani toho praveho. Doporucil bych mene alkoholu a soc siti, coz se asi stalo... a Anno, v lese se mebojte a vice v nem fotte, chybela mi fotka z hloubi lesa:)

Fzuzik
21.04.2023 3 z 5

Přečteno za 2 večery... Sama se letos chystám na WHW, a tak jsem se těšila na menší ochutnávku, před vlastním trekem.
Putování mě bavilo, jen co mi kazilo četbu byla hojná záliba v alkoholu a neustálé dilema, se kterým chlapem být.
Ale celkově hodnotím jako příjemné čtení se spoustou fotodokumentace. :)


Hypatia1010
19.01.2023 4 z 5

Titul mě zaujal, protože jsem sama Skotsko kdysi navštívila a moc se mi tam líbilo, takže bych se tam chtěla ještě někdy vrátit. Samozřejmě musím uznat, že autorka svou cestu pojala o dost dobrodružněji a navíc se na svůj trek vydala úplně sama. Moc mě pobavil popis výstupu na Ben Nevis, který jsem též absolvovala. A stejně jako autorka i já jsem byla přesvědčena, že za tím dalším ohybem už určitě bude vrchol (a samozřejmě nebyl).
Autorka knihu pojala jako deník plný svých pocitů, myšlenek, ale také postřehů a samozřejmě hlavně popisů nádherné okolní krajiny. Četlo se mi to moc dobře, akorát mi občas nesedělo skloňování místních názvů. Dílo je doplněno a oživeno spoustou obrazového materiálu. Nejvíc jsem se kochala fotografiemi krajiny a nakonec jsem z nostalgie musela sáhnout i po vlastním fotoalbu, abych si svoje putování po Skotsku oživila.

Štítky knihy

cestopisné příběhy Skotsko cesty a pobyt pěší turistika Highlands (Skotsko)

Autorovy knížky

Anna Bubleová
česká, 1988
2022  53%Sama Skotskou vysočinou

Kniha Sama Skotskou vysočinou je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x