Safira

Safira https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/106603/safira-106603.jpg 3 19 19

Safira vstoupí do služeb velkého šejka, aby vyučovala jeho děti. Pán je uchvácen její krásou a žádá si ji do svého harému. Dívka je zasvěcována do umění fyzické lásky a během dlouhých příprav prahne po jeho dotecích. Když konečně přijde ten den, kdy je předvedena před šejka, Safira kromě spalující vášně pozná i žár opravdové lásky a stává se klenotem šejkova harému. Jak se vypořádá s nekalými intr ... Deník harémové otrokyně ... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
14.12.2021 4 z 5

Zase ta anotace. Safira vůbec nenastoupila do služeb šejka Alího jako učitelka jeho dětí, dětí, které v té době ani neměl. Nechápu, proč a kdo píše takové bludy. Hned od začátku bylo jasné, že Safira jde do paláce jako jedna z dívek harému. Zpočátku jsem knihu číst nechtěla, protože erotika není šálek mého čaje, nicméně jsem se rozhodla, že se dozvím něco o téhle cestě, a i přes pasáže, které mi nejsou vlastní, jsem četby nelitovala. Autorka knihy, která navštívila Alhambru ve španělské Granadě, prý byla tímto skvostem inspirována k sepsání příběhu. V Alhambře jsem také byla a nevím nevím, že by mě návštěva měla až takhle inspirovat. Jediné, co mě návštěva nádherného komplexu dala, byla právě ta krása. Pokud se mi ještě jednou poštěstí dostat se na prohlídku do Alhambry, schválně zkusím zavzpomínat na tuto knihu, ale myslím si, že nic ze své hlavy nevyplodím :) Kniha se mi četla velice dobře, ale právě pro tu erotiku dávám hvězdičku dolů.

Aaloha
28.04.2016 3 z 5

Knížka se dobře četla, příběh byl poutavý. Lehké četní s troškou erotiky.


kiraa
25.08.2015 3 z 5

Ne, že by se to četlo špatně, ale nějak mě to zase neoslovilo. Poměrně hodně erotické čtení, ale já nějak těm "harémům" nemohu přijít na chuť.:-)

Muhibbis
05.03.2015 1 z 5

Túto knižku som čítala len preto, že mám akúsi zvláštnu úchylku na Orient, teda vlastne skôr na arabský svet + Turecko, a pretože zbieram háremové príbehy. Toto bol jeden z tých najslabším, ako erotika to fungovala dobre, ale zvyšok bola dosť veľká kravina aj na pomery zvyčajných "ženských románov". Reálie slabé, história o ničom a dej? Hlúpa slaďárna. Štýl sa mi takisto nepáčil, ale do odpadu to nedám z dvoch dôvodov: a síce že je to spisovateľkina prvá a jediná kniha, a že som od začiatku vedela, že to nebude ktoviečo.
P.S. Musia byť všetci mužskí hrdinovia týchto knižiek nadpriemerne obdarení?!

Leskodka
18.10.2012 4 z 5

Kniha se četla sama, příběh byl zajímavý, poutavý...hodně popsaných erotických scén.

Autorovy knížky

2009  65%Safira