S Jirkou do světa

S Jirkou do světa https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/326758/bmid_s-jirkou-do-sveta-WD4-326758.JPG 5 14 6

Fotografická kniha je vzpomínkou na deset let našeho cestování po všech obydlených světadílech. Každá kapitola začíná úvodním slovem a představením navštívených zemí. Následuje ilustrovaná mapa s trasou naší cesty a poté se můžete díky komentovaným fotografiím podrobně seznámit s největšími zážitky a zajímavostmi, které se nám podařilo v cizině nasbírat.... celý text

Přidat komentář

Bubo19
09.11.2022 5 z 5

Úžasná kniha o tom, že svět se dá procestovat i na vozíčku bez nějakých velkých omezení. Samozřejmě všechno navštívit nejde, ale podle krásných fotek a vyčerpávajících popisků je vidět, že díky výbornému Jirkovu plánování zvládla tato rodinka navštívit spoustu nádherných míst. Po dočtení mám chuť sbalit se a vyrazit do světa. Teď před zimou by nebyla špatná Austrálie, nebo Namibie, nebo třeba Havaj? Tipů na zajímavá místa mám po dočtení knihy opravdu hodně.
Ještě jedno moudro z Nového Zélandu: "Co je to úspěch? Úspěch se neměří penězi, ani obdivem druhých. Největší hodnotou úspěchu je, když si vážíte sami sebe."

Doubravka1975
01.12.2021 5 z 5

Úžasné shrnutí všech sedmi cest okolo světa, doplněné nádhernými fotogaleriemi + moc pěkné poděkování v úvodu knihy.
Program expedic, které jsou v knize uvedeny, tak většinu připravil a naplánoval vozíčkář Jirka.
Blahopřeji k zapsání Jirky do České knihy rekordů.
PS: .....každý cíl je dosažitelný.....


Katerina_K
10.08.2019 5 z 5

Krásná kniha.

novina
05.08.2018 4 z 5

Je neskutečné, že se tyhle země dají projet s vozíkem. Jiří je dobrodruh tělem i duší a z knihy je cítit pohoda. Skvělé fotografie dokreslují psaný děj a společně to působí moc příjemně.

milamarus
08.11.2017 5 z 5

Krásy světa na třech stovkách stran jsou pro cestoplacha jako jsem já celkem logickou volbou. A teď po dočtení taky pěti hvězdičkami ověnčenou. Rozhodně pěti. Jirka a jeho parta jsou skvělými průvodci. Nevím, kterou dvoustranu vybrat. Snad tu s Pancake Rocks? Nebo Viktoriiny vodopády? Ne! Vybírám Japonské Alpy. Prostě překrásná kniha!

Ivanule
08.05.2017 5 z 5

Co jediného napsat,jen to: Nádherně shrnuté putování po státech a kontinentech Země v jedné úžasné knížce!