S Bodlinkou od jara do zimy

S Bodlinkou od jara do zimy https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461824/bmid_s-bodlinkou-od-jara-do-zimy-Bit-461824.png 4 3 2

Plnobarevná knížka s obrázky + stolní hra ke knížce. Bodlinka je malý ježeček (paní Ježková :-), kterého doprovázíme přes čtyři roční období a objevujeme různé zajímavosti z jeho života, ale především jak krásně Bůh všechno zařídil a jak se stará i o nás. ISBN 80-86805-08-5 je chybné.

Přidat komentář

Osice
02.08.2021 4 z 5

Zajímá vás, co dělá ježek v jednotlivých ročních obdobích? Tak se můžete začíst do této knihy:-) Celý rok vám bude dělat společnost ježčí slečna Bodlinka. Dozvíte se třeba, kolik má ježek ostnů, jací jsou ježci rodiče, co s nimi udělá mlíčko, jakou mají tělesnou teplotu a jak je možné, že dokáží vydržet celou zimu bez jídla.

Tuhle knížku už máme doma z knihovny potřetí:-) Je hodně kraťoučká, ale i tak se toho z ní dozvíte o ježčích dost. Informace jsou přiměřeně dávkovány, obrázky jsou líbivé, však musím upozornit na podle mě „nešťastné“ zapojení Boha/Stvořitele do textu. Myslím, že by bylo vhodnější, kdyby se autorka odvolávala spíš na přírodu. To je vlastně důvod, proč jsem této oblíbené knize mé dcery ubrala jednu hvězdičku. Až to Barča zjistí, tak na mě bude nejspíš tlačit, abych ji zase přidala:-) Tak je možné, že 4 hvězdičky nejsou definitivní.

Zlobidlotedy
16.03.2016 5 z 5

Krásný příběh o rodince ježků ...


Štítky knihy

pro děti od 5 let ježci

Autorovy knížky

Manuela Jungová
německá, 1966
2007  73%S Bodlinkou od jara do zimy

Kniha S Bodlinkou od jara do zimy je v

Přečtených3x
Knihotéce1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x