Rytíř David Tamfeld z Hranic - Kniha první: Stavovské povstání na Moravě

Rytíř David Tamfeld z Hranic - Kniha první: Stavovské povstání na Moravě https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237720/bmid_rytir-david-tamfeld-z-hranic-kniha--237720.jpg 3 5 2

Poutavý historický román z dob třicetileté války, o muži, který v době válečného běsnění stále ještě ctí hodnoty, jako jsou rytířská chrabrost a čest.

Přidat komentář

Galadwen
11.09.2015 1 z 5

Bohužel nemůžu doporučit, dočítala jsem jen silou vůle a posledními stránkami jen prolistovala. Příběh jde od ničeho k ničemu, postrádá pořádnou zápletku, zato překypuje množstvím zaměnitelných postav, z nichž některé se sotva mihnou (zřejmě připravené do dalších pokračování). I hojné bitevní scény jsou popsané suše, jako z učebnice. K odreagování a pobavení tedy kniha zjevně není a k poučení o moravských dějinách té doby by asi byla lepší Valdštejnova pomsta Josefa Janáčka, která si na román nehraje.
Redakční práce katastrofální - velké množství přebývajících či chybějících větných čárek, chyby v y/i jak ze čtvrté třídy (typu Davidovi nápady) - četla jsem legálně zakoupený e-book, možná bude papírová podoba lepší.

orinka3
11.07.2015 2 z 5

Ne a ne se do toho začíst. Jaksi moc postav a přitom mi žádná k srdci nepřirostla. Asi to vzdám.


Kniha Rytíř David Tamfeld z Hranic - Kniha první: Stavovské povstání na Moravě je v

Přečtených5x
Knihotéce17x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x