Rozkoše léta

Rozkoše léta https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/191765/bmid_rozkose-leta-iOv-191765.jpg 4 286 40

Rozkoše série

< 2. díl

Potřebovala jsem někoho, kdo na mě bude dohlížet.. Dostala jsem někoho, kdo se mě zmocnil. Summer je bohatá, krásná a ve smrtelném nebezpečí. Její otec má mocné nepřátele, kteří se mu chtějí pomstít právě prostřednictvím jeho dcery. Dokud nebezpečí nepoleví, Summer potřebuje bodyguarda. Do její zlaté klece vstupuje bývalý ranger Flynn, kterému se představa, že má chránit rozmazlenou dcerku multimilionáře, vůbec nezamlouvá. Vzájemná nenávist se pomalu mění v nebezpečné jiskření. Když Summer Flynna už poněkolikáté neposlechne a ohrozí tím svou bezpečnost, muž ji „potrestá”… a nastává boj o dominanci, i když jejich srdce začínají toužit po příměří… První vydání.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Jota
Originální název:

The Pleasures of Summer , 2012


více info...

Přidat komentář

Ála1968
26.03.2024 3 z 5

Odpočinkové čtení, líbilo se mi to stejně jako první díl.

Čtenářka368
25.05.2023 4 z 5

Po rozkoších zimy jsem se rozhodla pustit do další knihy autorky. Tahle jednohubka se mi líbila mnohem víc. I když se má jednat o knihu s BDSM tematikou, je to prostě sladká romance sem tam s nějakým provazem a plácnutím. Sexu bylo teda až dost a i ve chvílích, kdy by člověk na sex ani nemyslel, ale dějová linka nebyla vůbec špatná. Jen ty bohatý překrásný dědičky už se mi zajídají.


Jita160
28.01.2023 3 z 5

Takový osobní strážce.
Rozmazlená princeznička potřebovala bodyguard... Upřímně byl to spratek a měla dostat naloženo pokaždé když se ráno vzbudila.
Flyn měl s ní neskutečnou trpělivost. Když ji odvezl na chatu aby jí tam mohl chránit tak tam už byl ve svém živlu a Summer začala pomalu tát.
BDSM jsem postřehla jen z rychlíku ale jinak fajn čtení.

Verunka4444
02.11.2021 5 z 5

Summer byla občas na ránu a Flynn to vyřešil za mě :) :) :)(Mohl to udělat častěji)
Období strávené na chatě se mi moc líbilo a možná bych trochu natáhla konec.Druhý díl byl o chlup lepší než první,ale obě knihy se mi usadily v knihovně a ráda se k nim vrátím.

Blanka29
09.03.2021 2 z 5

Oproti prvnímu dílu byla kniha taková nezáživná, sice tu máme jiný pár, než jaký je v prvním díle, ale větička o nich se tam najde :) Kniha vypráví o rozmazlené dědičce, která dostane vše, na co si vzpomene a jejím bodyguardem. Na odreagování není špatná, ale není na ni nic co by stálo za zapamatování nebo znovu přečtení :(

AKO
17.11.2020 5 z 5

Romantický příběh s ženou v nesnázích.

Myška43
03.03.2020 4 z 5

Pěkný příběh, první díl série mě víc zaujal, ale i tak je kniha moc dobrá.

Jája92
12.01.2020 3 z 5

Čekala jsem, že na tuto knihu budu psát stejné negativní hodnocení jako u předešlého díla. Do jisté míry jsem se nemýlila. Summer je rozmazlená holčička, která vždy dostane, co chce. Pak přijde Flynn a vše je rázem jinak. Opět kniha obsahuje spoustu zmatených informací o světě BDSM. Opět vanilky nabydou přesvědčení, že dominové a subinky jsou psychicky vyšinutí lidé, kteří mají rádi trochu toho svazování a výprasků před sexem. Šlo poznat, že autorka studovala porno videa jen povrchně a proto se erotické scény opakují, protože nevěděla, co víc do toho vymyslet, když nemá nejmenší potuchy, o čem ve skutečnosti BDSM pojednává. Předpokládám, že další dva díly do češtiny přeložené nebudou.

Sumatrae
01.09.2019 4 z 5

Oddechovka na dovolenou

janina66
23.08.2019 5 z 5

Kniha se mi líbila. Krásná oddychovka s prvky napětí. Přesně co od takové knihy očekávám.

Evka3814
14.08.2019 5 z 5

Tuto sérii jsem četla již po druhé,pokaždé jsem si ji užila. Musím říct že je to mnohem zajímavější jak 50 odstínů. Líbí se mi jak je vše popsané do poslední tečky, takže ten kdo má rád tento druh četby,tak si přijde na své. Summer sice byla fracek,ale kdo by nebyl...ŽE:)

malazluta
18.06.2019 3 z 5

U této knihy jsem dospěla k závěru, že autorka není můj šálek kávy. Obě knihy, které jsem od ní četla mě nudily. A přiznejme si to, tématika BSMS je už poněkud vyčpělá.

MaDia
22.10.2018 odpad!

Dopredu upozorňujem, že toto bude veľmi negatívna recenzie, pretože sa mi to vážne nepáčilo a ešte stále som z toho rozhodená.

Zle, zle, zle, celé zle. Nečítajte túto knihu, ak vám je vaše zdravie milé. Prvoplánové, predvídateľné, otrepané a príšerne napísané. Tu by som mohla pokojne skončiť, no ja sa idem mučiť a aj napriek tomu, že si prajem na túto knihu zabudnúť, tak idem ešte chvíľu premýšľať a písať. Spočiatku som si myslela, že to bude dobré. Áno, Summer mi liezla na nervy a mnohdy som ju chcela preplieskať, no hovorím si, presne taká mala byť. Rozmaznané, sebecké, hysterické dievčatko. Prvých sto strán bolo písaných príjemným spôsobom, ktorý vás nútil to čítať ďalej, lebo to bolo jednoducho chytľavé, aj keď sa vám to tak úplne nepáčilo. Ďalej to však šlo prudko z kopca. Každou jednou stranou môj záujem o knihu opadal a doslova som pri tom trpela, len aby som to dočítala, pretože nemám rada nedočítané knihy a okrem toho je to aj súčasťou mojej knižnej výzvy na Databáze knih.
Summer úplne postrádala logiku, nieže bola rozmaznaná, ona bola jednoducho blbá!!! Jasné, niekto ju ohrozuje, dokonca jej spôsobí dopravnú nehodu, no ona je hrozne naštvaná, že má mať bodyguarda. Akože wtf?? Toto mi už hlava jednoducho neberie. Ja som z tejto knihy totálne vyřízená. Každou prečítanou stovkou tejto nekonečnej knihy som jej ubrala ďalšiu a ďalšiu hviezdičku. Do konca som verila, že sa to zlepší, že sa stane niečo neočakávané (a logické!). Dúfala som, skutočne som dúfala, že sa mi nanovo začne páčiť. Potom som svoje nároky trochu znížila a povedala si, že jej dám aspoň 2,5*. Posledných 50 strán sa mi z toho už tisli slzy do očí a chcela som skočiť pod vlak (ale vzhľadom k tomu, že som v ňom sedela a mal automatické uzamykanie dvier počas jazdy, tak to nešlo). Celé to bolo o ničom. Mizerné dialógy, jednotlivé scény ma vôbec nepresvedčili, divné, zmätené opisy. Pri jednom som už reálne začínala uvažovať, či má daná postava tri ruky, keďže zvládla objímať a držať človeka pod krkom (cháp nasadiť mu 'kravatu'), mieriť mu na spánok zbraňou a ešte aj zakláňať obeti hlavu dozadu ťahom za vlasy. To tie vlasy držal asi zubami... Alebo bol možno okolo nej len obrkútený ako had, ktovie... Už ani nehovorím o slovách ako klacek a jeho žrď. Chápem, že chcela autorka pôsobiť drsne, ale z tohto mi doslova krvácali oči. Autorka sa tam snažila nasilu dosadiť akciu, pridala akčné scény v domnení, že to vyvolá wau efekt, no ešte viac to tým pokazila (to je teprv wau, ako sa dá niečo fakt zlé ešte viac pokaziť). Už ani nehovorím o tom, ako sa v priebehu jednej knihy postavy zmenili o 360 stupňov. Bravó!
Dosť bolo však sťažovania (s tým som neskončila, ale beriem na vás ohľad O:). Popravde na knihu som sa tešila, neočakávala som od nej veľa. Chcela som snáď moc, keď som túžila po tom, aby bola oddychovou knihohubkou? No, asi áno, keďže som sa dočkala len sklamania a doživotnej traumy. Najhoršia kniha, akú som tento rok čítala (a stavím všetko na to, že ju nič neprekoná). Vlastne, mám dojem, že je to najhoršia kniha, akú som vôbec kedy čítala. Za mňa 1/5*.

haWranka
07.03.2018 1 z 5

První díl byl takový milý, místy vtipný, prostě klasická oddechovka na ta odpoledne po práci, kdy se člověku nechce přemýšlet. Od druhého dílu jsem očekávala totéž, bohužel se mi toho nedostalo... Hlavní hrdinka mi nevadila tak moc, jak tu někteří píší, ale byla to děsivá nuda, příběh se pořád cyklil a točil kolem téhož - tedy kolem ničeho. Opravdu zklamání.

Ivusak7
24.11.2017 3 z 5

Knižka mě moc nenadchla, chvílemi se mi zdálo, že je příběh až moc zdlouhavý. Začátek a konec příběhu pěkný. Určitě bych něco z knihy vypustila. Asi jsem čekala od této knihy trošku víc.

1259
25.08.2017 5 z 5

Opět krásný příběh plný erotiky. Naprostá senzace.

MíšaS.
01.05.2017 3 z 5

Souhlasím s Kiwicatkou, potřebovala trošku usměrnit, naštěstí to Flynn zvládl i za mě :) Oddychovka.

Kiwicatko
24.10.2016 3 z 5

Chvilkama sem mela chut Summer jednu strihnout, ale Flynn to pak vzdy vyresil za me :-)
Ne, ze bych byla z toho nejak zvlast odvarena, ale i tak to byla pekna a oddychova knizka ...

Jacinda
25.09.2016 odpad!

těžko hledat stupidnejší obsah. hledala jsem nějakou ero-romanci, čistě pro mé zvrácené potěšení, ovšem toto to nebylo. I eroro se dá psát s grácií a myšlenkou. od 60. čtečkostránky jsem jen listovala a tu a tam něco přečetla. Po 200. vypnula čtečku. Hlavní hrdinka kráva, který to v hlavě nespíná ani po třetině knížky. Bodyguardovi jsem jeho minulost a skill nevěřila od samého počátku. A erotické scény? Kupodivu jsem ani nemrkla okem, natož aby to se mnou něco udělalo.

Mellisek
18.09.2016 4 z 5

První díl jsem zatím nečetla, ale druhý tedy nebyl špatný. Co se týče psaní tak to bylo napsané dobře,příběh zápletky v celku šla. Ale obča mi to přišlo neuvěřitelně natáhnuté. I když oddechovka pěkná :-)