Ples zamilovaných

Ples zamilovaných https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/203139/bmid_ples-zamilovanych-0uJ-203139.jpg 3 3 2

Rodinná tajemství série

< 5. díl

Bez přetvářky - Rosie Lindeová je černou ovcí rodiny. Její bohatí příbuzní si stále nemohou zvyknout, že chce být nezávislá, žít si podle svého a za to, co si sama vydělá. V mocné rodině Conrandových má podobný osud Mitch. Podaří se jejich babičkám dát tyhle dvě spřízněné duše dohromady? Neodkladná povinnost - Aidena Swifta na dlouhých dvanáct let odvedla od jeho lásky Noelle neodkladná povinnost. Nyní ji opět svírá ve svém náručí, ale není to už ta naivní dívenka, kterou nosil celá ta léta v srdci... Sólo pro nezadané - Kate Davenport je drobounká a energií překypující žena a David Castlemane se zatím s nikým podobným nesetkal. Kate se na dva týdny stala jeho průvodkyní po zděděných pozemcích a David ke svému vlastnímu překvapení zjistil, že si přeje mít ji po svém boku navždy.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Broken Silence ( The Invisible Virgin, A Matter of Duty, Inviting Trouble) , 2003


více info...

Přidat komentář

Luccy78
18.11.2016

Tři příběhy z jedné noci plné veselí a tance, kdy jsou odhalena šokující tajemství a dojde ke vzplanutí nečekaných vášní..

martina5069
29.05.2014 4 z 5

Mě osobně se tahle knížka líbila je to vlastně jedna knížka složená ze tŕí které na sebe navazují. Myslím si že romantičky si při deštivých većerech urćitě smlsnou :-)


Štítky knihy

harlekýnky

Část díla

Autoři knihy

Maggie Shayne
americká, 1965
Eileen Wilks
americká, 1952
Anne Marie Winston
americká, 1958

Kniha Ples zamilovaných je v

Přečtených4x
Knihotéce18x
Chystám se číst1x