Říkejte mi Miriam

Říkejte mi Miriam https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/123814/rikejte-mi-miriam-123814.jpg 4 9 3

Představte si, že se jedné tiché noci probudíte ze šíleného snu. Ze snu, který otiskne do vaší duše pečeť strachu. Za pár dní se ukáže, že to byl posel přicházející skutečnosti. Šok, strach, beznaděj. Co teď? Já nechci umřít, já NEUMŘU! Musím přijít na kloub té vesmírné lekci. Není to chřipka, je to mazec. Je to výzva! Je to totální revoluce. Kde začít? Jak jinak, než od kořenů a pěkně od podlahy. ... celý text

Přidat komentář

Elis1528
06.08.2017 3 z 5

Autorka má můj velký obdiv, za to jak se dokázala podělit o svoji cestu, při které nikdy nevíme,zda bude trvat pouhých pár dní či dlouhé roky ?
Kniha je velice pěkně napsaná, zajímavá, pro někoho kdo se zabývá medicínou nebo zdravotnictvím, třeba jako zrovna já, je poučná jak lze i jinak tuto zákeřnou nemoc léčit. Přinesla mi nové poznatky a informace k alternativní léčbě.
Autorce držím pěsti, aby nad touto vyčerpávají, stresující nemoci vyhrála a byla pořád tak silná jako psala v knize až doposud.

itulenka
08.03.2017 4 z 5

Přečteno jedním dechem. Že je rakovina zlá nemoc samozřejmě vím, ale i tak mě šokovalo do jaké míry až to je zlé . Pocity autorky po chemoterapii mě dojali až k slzám.


Eamerika
16.08.2013 2 z 5

Mám smíšené pocity ohledně této knihy. Kniha je napsaná tak, že je hned zřejmé, že autorka není spisovatelkou. Ovšem je to jasné, jedná se o ženu, která prožila něco hrozného a chtěla se s námi o to podělit. A za to jí děkuji. Pro ženy, které něčím takovým prochází a i pro ty, kteří se o tyto věci zajímají, je to zajímavý pohled jak na léčení západní medicínou, tak i na alternativní léčbu rakoviny. Obsahově se dokážu vcítit a dají se z této knihy zjistit zajímavé informace. Ovšem pokud jde o stránku čtecí, je tato kniha napsána...jak se jen vyjádřit...nelze. Přečtěte si jí. Snad je autorka již v pořádku.

Autorovy knížky

2012  73%Říkejte mi Miriam