Revoluce v opravdovém jídle: Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování

Revoluce v opravdovém jídle: Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/363843/mid_revoluce-v-opravdovem-jidle-radikal-i0q-363843.jpg 4 10 1

PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdovém jídle tuto lež odhaluje a ukazuje nám cestu zpět k lepšímu zdraví za pomoci jídla, které měli lidé jíst celou dobu. Tato kniha radikálním způsobem změní váš život. Jasně vám ukáže, jak jednoduše převzít kontrolu nejen nad svou váhou, ale i celkovým zdravím – prostřednictvím toho, co jíte. A můžete jíst maso, mořské plody, vejce, sýry, máslo, ořechy... všechny potraviny, které jsou většinou diet zakázané nebo striktně omezené jako první. Tohle je Banting, low-carb, LCHF (tedy strava s vysokým obsahem tuku a nízkým obsahem sacharidů). Strava pro novou generaci, pevně podložená roky vědeckého výzkumu a nezvratitelných důkazů. Tato mimořádná kniha, která se již stala fenomenálním bestsellerem, převrací konvenční stravovací principy posledních desetiletí, které umístily sacharidy do základu pyramidy údajně zdravého způsobu stravování. Principy, které nás dovedly přímo k celosvětové epidemii obezity a cukrovky. Jde o překvapivé odhalení, ale i pravdu starou jako lidstvo samo. Tato kniha nabízí opravdu revoluční přístup ke zdravému stravování, který mimo jiné vyvrátí mýtus, že cholesterol je pro nás špatný. Nejde o další neudržitelnou dietu s rychlými výsledky, nebo nějaký klam, na který brzy zapomenete. Jde o dlouho odkládaný návrat ke způsobu, jakým měli lidé jíst celou dobu.... celý text

Přidat komentář

petaSk
17.01.2018 4 z 5

Jedná se o kuchařku s úvodními informace o LCHF, takže se těžko hodnotí. Recepty vypadají přístupně, i co se týká surovin a s LCHF souhlasím, ačkoliv nejsem schopná dodržovat tak přísnou formu, jakou propaguje Noakes.

Autoři knihy

Sally-Ann Creed
jihoafrická, 1952
Jonno Proudfoot
jihoafrická
Tim Noakes
zimbabwská, 1949

Kniha Revoluce v opravdovém jídle: Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování je v

Právě čtených3x
Přečtených17x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce6x
Chystám se číst17x
Chci si koupit4x