Ledový spánek

Ledový spánek https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19349/bmid_ledovy-spanek-Es2-19349.jpg 3 6 2

Ren Dhark série

< 45. díl >

Dewittova moc na Zemi utrpěla další porážku. Zátah proti tajné Eylersově organizaci se nezdařil. Dewittovy lodě marně stíhají Dharkovu POINT OF, která dorazí k ledové planetě. Objeví ty, které hledala, ale nedokáže navázat potřebný kontakt …

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

Eisige Schlaf


více info...

Přidat komentář

braunerova
30.08.2018 1 z 5

Sešity ze série Ren Dhark patří k nejhloupějším sci-fi, co jsme kdy četl. Nějaké originální myšlenky nebo nápady byste v nich marně hledali. Pro mě to není ani oddechové čtení, jsem rád, když už mám sešit přečtený. Vše ostatní už za mě napsal ludek.n.

ludek.n
02.08.2018 2 z 5

Zatímco Point Of pokračuje v hledání vůdců Giantů, na Zemi se samozvaný guvernér Dewitt chystá udeřit na bývalé agenty Galaktické bezpečnostní organizace. Chce k tomu využít Robonů. Čtyřicáté páté pokračování Dharkových dobrodružství se nese ve stejném duchu jako jeho předchůdce. Ani tentokráte se Kurt Brand nedopracoval k ničemu zásadnímu a jede si ve svých kolejích svým nevzrušivým pozvolným tempem pořád odnikud nikam. Možná, kdyby se spojilo každých pět sešitů do jednoho, dočkali bychom se i nějakých těch vzruchů a napětí. Takto se celý příběh natolik rozmělní a utopí ve vatě, že si až člověk říká, zda s Renem Dharkem jen nemarní čas.