Rekalibrace lidstva

Rekalibrace lidstva https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391116/mid_rekalibrace-lidstva-hdV-391116.png 5 3 2

Třináctka se v numerologii často vysvětluje jako přerod, obrození, nový směr vývoje. Rekalibrace zase naznačuje nové nastavení, přeladění… no prostě naprostou revoluci. Připravte se, čekají na vás zásadní změny pohledu i existence. V této knize se dozvíte o těch nejzásadnějších změnách, kterými musíme projít, abychom mohli překročit stará omezení a stát se novým člověkem s lépe fungující DNA. Budeme moci žít déle, zdravěji a hlavně lépe. Je možné, že už touto rekalibrací osobně procházíte a divíte se, co se to s vámi, vaším životem a také tělem děje – gratulujeme, přecházíte na další úroveň. A v této knize se dočtete, co vás ještě čeká, než se zcela „přenastavíte“ a budete si moci lépe užít všech výhod, které z ní vyplývají… Obsah 1.Úvod – Lee Carroll 2.Rekalibrace lidské bytosti 3.Rekalibrace vědění 4.Zkušenost s channelingem 5.Rekalibrace vesmíru 6.Rekalibrace temnoty a světla 7.Rekalibrace „měli bychom“ 8.Rekalibrace svobodné volby 9.Rekalibrace Gaii 10.Rekalibrace sebe – část první 11.Rekalibrace sebe – část druhá 12.Rekalibrace sebe – část třetí 13.Rekalibrace krystalické mřížky 14.Těžko uchopitelná Akáša 15.Tři větry 16.Závěrečné myšlenky... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , WIKINA
Originální název:

The recalibration of humanity , 2013


více info...

Přidat komentář

Ophelie
30.08.2023 5 z 5

Moje první setkání s Kryonem a jistě ne poslední. Kniha je vysloveně nabitá informacemi, některé jakoby se mnou rezonovaly, jiné jsem musela tzv. vstřebávat. Moc se mi líbilo vysvětlení a objasnění světla a temnoty v souvislosti s navyšováním vibrací světla, které ale vyvolávají akci v temnotě (kvůli rovnováze). Ještě nikde v žádné jiné knize jsem nedostala tak srozumitelné objasnění ohledně toho, co se aktuálně děje (rekalibrace). Je to skvělá kniha, kterou doporučuji všem probouzejícím se ;-)

sira
05.10.2018 5 z 5

Naprosto úžasná kniha, kterou mohu doporučit všem, kteří přemýšlí o tom, proč tu jsme a kam směřujeme. Kniha přináší mnoho odpovědí na otázky, nad kterými často přemýšlíme.
Knihu jsem přečetla až po semináři v Praze s Kryonem a všechny informace se mi lépe propojují a dávají větší smysl než dříve.
Pamatuji, že když jsem před lety četla poprvé: Zdravím vás, jsem Kryon z magnetické služby - tak jsem si říkala, že ti lidé už nevědí, co si mají vymyslet:-) Tehdy to nebyly informace pro mne, ale zřejmě u mě došlo ke změnám, protože když jsem potkala knihy od Kryona znovu, byla jsem překvapená, že dávají smysl a zažívala jsem při jejich čtení nepopsatelné zážitky.
Jsem ráda, že se Kryon překládá dál do češtiny - v odborných částech bych se ztratila. Hezké počtení, já pokračuji v další knize.