Řeč těla Jak porozumět druhým z jejich gest, mimiky a postojů těla

Řeč těla Jak porozumět druhým z jejich gest, mimiky a postojů těla https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180566/mid_rec-tela-jak-porozumet-druhym-z-jej-bpM-180566.jpg 4 11 4

To, co lidé říkají, se velmi často liší od toho, co si myslí nebo co cítí. Kniha o hře lidských gest, mimiky a dalších neverbálních projevů nabízí možnost naučit se lépe porozumět sobě i druhým. Je určena čtenářům se zájmem o populárně psychologickou literaturu a všem, kdo chtějí zlepšit své komunikační dovednosti. Naučíte se rozeznávat gesta dlaní, rukou a paží, oční signály, gesta a signály dvoření i další záhady neverbální komunikace.... celý text

Přidat komentář

MollyCornelia
24.02.2023 4 z 5

4*/5*
Pokud vás baví psychologie nebo se prostě jen snažíte číst v lidech a porozumět sami sobě, tahle kniha je dobrým startem.
Nečekejte něco přeborného, ale na druhou stranu, jako uvedení do tématu je to fajn kniha.
Řeč těla pro mě byla přínosem a pomohla mi si uvědomit, jaká gesta používám, jak na mě lidé podvědomě reagují atd.
Doporučuji všem, dospívajícím cca od 15 let z důvodu náročnosti problematiky.

Peleus
27.08.2015 5 z 5

Nenajdete zde žádné převratné informace, které z vás udělají odborníky na řeč těla a dodají tajný klíč k úspěchu v komunikaci.

Co ovšem najdete, jsou přehledně zpracované základy doprovázené občas dokonce lehce vtipnými ilustracemi.

P.S. K dosažení úspěchů jsou potřeba čas a praxe. Kniha poskytne plynulý úvod do této problematiky, zbytek je na čtenářích.


ladyba
06.04.2015 4 z 5

Starší vydání Řeči těla je více zacíleno na osvětlení a názorné ukázky gest pomocí jasných obrázků, novější vydání demostruje vše na zjednodušených ilustracích a fotografiích, proto mi toto vydání přijde lepší a názornější. Víc vás mj. donutí přemýšlet, dokud taková gesta znáte, kde už jste je viděli a zaručeně už jste je viděli, protože se s nimi potkáváte každý den.

ladyba
28.03.2015 4 z 5

Výborně zpracovaná a čtivá kniha o řeči těla, vydání z roku 2001 je doprovázeno názornými obrázky, které shledávám kvalitnějšími, než vydání novější s fotografiemi a obrázky od jiného výtvarníka.