Rebel-Lion

Rebel-Lion https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425162/bmid_rebel-lion-QPj-425162.jpeg 4 10 10

Životní road movie jednoho darebáka aneb jak snadno se z nesmělého romantika stane grázlík městského kalibru. Nakonec všichni zjistíme, že správná cesta je jenom jedna a ta nás dovede tam, kde nás osud chce mít.

Přidat komentář

BookDave
01.11.2021 4 z 5

Takové osobní a trošku přehnané a přestřelené ale vůbec nudné. Opravdu kraťoučká oddychovka co neurazí ale pobaví. Jsou tam i silné momenty. To mě vždy překvapilo a až dojalo. Tohle Mašata umí. To stŕídání poloh mezi absurditou, romantikou a akcí. Ve finále je to vždy zábava. Kniha mohla být i více rozepsána do detailu a nebylo by to na škodu. Za tu přílišnou otevřenost děje dávám menší hodnocení., přestože chàpu, že to bylo asi úmyslem. Myslím a doufám, že nás autor v budoucnu ještè překvapí.

S.partan
31.01.2021 5 z 5

Rebelie každým coulem :-) Kniha, která člověka donutí vzpomínat na mládí a možná i něco dohánět. Je to poctivá práce ve všech ohledech a napsaná tak čtivě, až se člověku nechce otáčet poslední stránka.


Daenerys
27.01.2021 4 z 5

Příjemná jednohubka. Takový chlapácký vyprávění o životě... stručný, svižný, pár silnějších okamžiků a pěkný závěr. Hezky se to četlo.