Realitní kuchařka

Realitní kuchařka https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216221/mid_realitni-kucharka-216221.jpg 4 8 4

Autorka knihy na základě osobních zkušeností představuje konkrétní rady a tipy, jak efektivně hledat a najít skvělé nemovitosti k prodeji/pronájmu za nižší a to dokonce až třetinové ceny, než je na našem trhu obvyklé. Hledáte vlastní bydlení nebo si přejete vydělat peníze?

Vydáno: ekniha ?
více info...

Přidat komentář

katka3583
19.07.2020 5 z 5

Nejhodnotnější knížka, kterou jsem v posledních letech četla. Čtivá a praktická a použitelná i pro laika. Často a velmi ráda se k ní vracím a listuju si v ní.

moni3409
04.12.2019 5 z 5

Razhodně doporučuji. Koupě nelituji a za ty informace to určitě stojí.


Anya636
18.01.2016 4 z 5

Velmi užitečné. Na rozdíl od většiny podobných publikací se na nákup investičních nemovitostí dívá jiným pohledem - poukazuje na možnosti nákupu nemovitostí pod cenou.
Je vcelku praktická vzhledem k obecnému nákupu, prodeje a obsluhy pronajímání nemovitostí. Bohužel už se však nezabývá konkrétní analýzou smluv, předání a všech těch detailů, které jsou zásádní při onom předání.
Knihu jsem objednala přímo na stránkách realitní kuchařky. Jako doplněk se mi líbila videa zdarma na youtube. Autorka taktéž nabízí placené webináře a živé semináře. Řekla bych však, že kniha jako taková ve spojitosti s další literaturou je dostatečná. Živý seminář byl přínosný, ale za dle mého příliš mnoho peněz.

lenka2922
25.06.2015 5 z 5

Knížku hodnotím kladně. Potěšila mě svoji praktičností. dozvěděla jsem se spoustu zajímavých inormací, které by nás nenapadly zjišťovat. pozor jen na datum vydání, všimla jsem si zcela náhodou (kdyý si ji objednávala kolegyně z práce), že na internetu kolují různě stará vydání. Njejnovější je z roku 2015! a dá se sehnat na serveru rajknih, kde jsem si ji pořídila já..Kolegyně ji objednala z heureky hned po mě a přišlo ji 2 roky staré vydání! Dívala jsem se i na web knížky realitnikucharka a tam je nabízena nová.

Autorovy knížky

  88%Realitní kuchařka

Kniha Realitní kuchařka je v

Přečtených19x
Doporučených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst9x
Chci si koupit1x