Rakouská armáda za napoleonských válek

Rakouská armáda za napoleonských válek https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251432/mid_rakouska-armada-za-napoleonskych-va-251432.jpg 5 1 1

Reprezentativní kniha Rudolf von Ottenfeld: Rakouská armáda za napoleonských válek obsahuje dvaatřicet unikátních reprodukcí rakouského malíře Rudolfa von Ottenfelda... kniha je dále doplněna textem od ing. Romana Grónského.

Přidat komentář

AndreasG.
04.01.2016 5 z 5

Vynikající kniha obsahující ilustrace od jednoho z nejvýznamnějších ilustrátorů věnujících se armádě Habsburské monarchie. V tomto případě jsou jeho ilustrace, jak již název knihy napovídá "pouze" pro období napoleonských válek. Ač došlo k častým mystifikacím vlivem odstupu času, které Rudolfa von Ottenfeld zavedla k chybným vyobrazením uniforem, nejsou tyto chyby nikterak významné. Celkově vzato je Ottenfeld vhodným zdrojem pro studium uniforem armády Habsburské monarchie a císařství Rakouského. Je velmi milou zprávou, že kresby a některé skicy tohoto významného umělce vyšly knižně, a jsou tak o něco blíže veřejnosti. Knihu rozhodně doporučuji.

A. G.

Autorovy knížky

Rudolf Von Ottenfeld
rakouská, 1856 - 1913
2005  100%Rakouská armáda za napoleonských válek

Kniha Rakouská armáda za napoleonských válek je v

Přečtených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x