Radosť z mála

Radosť z mála https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402045/bmid_radost-z-mala-SwF-402045.jpg 4 20 5

Radosť z mála je príručka, ktorá vás zábavnou a nenáročnou formou navedie na minimalistický životný štýl. Vďaka nej sa naučíte: že ak zredukujete svoje veci, budete šťastnejší. 10 ľahkých krokov, ako sa zbaviť zbytočností, špecifické metódy na upratanie každej miestnosti, akým spôsobom si nájsť cez deň viac voľného času, ako môže šetrnejší životný štýl prispieť k záchrane planéty. Ste pripravení zbaviť sa zbytočností? Otvorte túto knižku a vydajte sa na cestu k jednoduchšiemu, efektívnejšiemu a vyrovnanejšiemu životu.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Lindeni
Originální název:

The joy of less , 2010


více info...

Přidat komentář

Olous1
12.01.2024 2 z 5

Tak jsem myslela, že že mě bude minimalista. Zapůjčila jsem si pár knih z knihovny :-):-)a výsledek..asi nebude. Pár myšlenek z knihy jsem si vzala...je pravda, některé věci opravdu vyhodím, takové ty zbytečné krámy na které se chytá prach,ale třeba knihy to né. Já jsem spíš bordelář než minimalista:-):-).45%.

roso.mak
10.03.2022 2 z 5

Úvod docela jde, ale jinak mě kniha přišla jako další z mnoha na toto téma. Zvlášť (ta větší) část knihy, kde se probírá pokoj po pokoji jak ho uklidit, mi přijde úplně zbytečná. Je to pořád dokolečka: všechno vyházet roztřídit, většinu vyhodit, naskladnit zpátky.

Mám pocit, že každý, kdo si dokázal doma vyházet všechen bordel, má pocit, že má na to patent a musí napsat knihu.


claudiavas89
06.11.2021 2 z 5

Cekala jsem neco jine

Mr.Diktator
29.08.2021 3 z 5

Jednoduché obecně známé rady, jsou i lepší knížky na tohle téma, ale pár dobrých myšlenek.

Daveson
07.02.2020 4 z 5

Jednoduchá, základná príručka ako sa stať minimalistom. Kniha ponúka aj praktické typy na upratovanie všetkých miestností v dome či byte. S touto knihou sa dokážete ľahko vysporiadať s neporiadkom a stať sa minimalistom. Odporúčam či už pre tých, ktorí chcú získať rýchly a efektívny spôsob upratovania, alebo sa chcú stať minimalistami.