Rádce pro milovníky psů

Rádce pro milovníky psů https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/109023/radce-pro-milovniky-psu-109023.jpg 5 7 3

Kniha přináší současným i budoucím majitelům psů všechny informace, které potřebují, aby se o svého společníka mohli dobře starat. Je plná praktických a spolehlivých rad počínaje výběrem psa přes chování a řeč těla až po péči o zdraví, stravu, výchovu, cvičení, rozmnožování, cestování se psem a účast na výstavách. Nechybí ani přehled nejoblíbenějších psích plemen, v němž čtenář nalezne užitečné informace o velikosti, historii i povaze každého plemene, o stravě, péči o srst, zdraví a požadavcích na pohyb. Pro majitele psů bude tato kniha neocenitelným zdrojem informací ve všech fázích života jejich společníka. Ti, kteří přemýšlejí o tom, který pes bude nejlépe odpovídat jejich potřebám, zde najdou inspiraci, jakého psího společníka si pořídit.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Argo
Originální název:

Dog Lower´s Companion


více info...

Přidat komentář

Olous1
04.06.2018 5 z 5

Knihu jsem dostala k vánocům a musím říci,že je opravdu skvělá.Neustále v ní listuji nebot,jsem majitelkou krásné psí fenečky zlatého retrievra.Když si nevím rady,tak hledám rady.Doporučuji všem milovníkům pejsků.

kacenka7206
16.04.2017 5 z 5

Krásná kniha, pomohla mi vychovat moji fenečku.


Janamarie
04.02.2012 5 z 5

Knihu vřele doporučuji všem chovatelům psů! Jedna věc je však teorie a druhá věc je praxe. Proto je nutné uvádět teorii
do praxe a aktivně pejska vychovávat dle dobře míněných rad, vhodné je: sdružovat se s ostatními chovateli a společně prožívat jak výcvik svého psa tak i radost z dosažených úspěchů. Vždyť jen s láskou a v radosti vychovaný pes se může stát opravdovým přítelem člověka! Není zlého psa – jen zlého pána!

Štítky knihy

psi

Autorovy knížky

Paul McGreevy
anglická
2006  97%Rádce pro milovníky psů

Kniha Rádce pro milovníky psů je v

Právě čtených1x
Přečtených11x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce6x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x