Půlnoční odhalení

Půlnoční odhalení https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408495/bmid_pulnocni-odhaleni-KjK-408495.jpg 3 34 9

Půlnoc série

1. díl >

Detektiv Reed pohřbil před pěti lety spolu s milovanou ženou i svoji kariéru. Nehne s ním ani prosba bývalého kolegy o pomoc, když se po husté sněhové bouři najde za městem tělo turisty označené keltskou mincí. Oč víc od případu dává ruce pryč, o to víc se o něj začne zajímat odvážná fotografka Jayne. Až zmizí i Jayne…

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

Midnight Exposure , 2012


více info...

Přidat komentář

MirrorIsis
16.04.2021 5 z 5

Po dlouhé době kniha, kterou jsem přečetla za jednu noc. Brilantní překlad.

Liteket
01.07.2020 2 z 5

Nevím proč, ale hlavní postavy mi připomínali hrdiny sci-fi seriálu Pod kupolí. Kniha měla pomalý rozjezd, který ovšem ústil v nic moc příběh...


putpuda
10.12.2019 4 z 5

Nebylo to zase až tak hrozné. Podle komentářů jsem čekala nic a nudu ;) Trochu napětí, trochu romantiky. Dobrá zápletka.
Akorát je tu opět ten předvánoční shon a na čtení zbývá tááák málo času!
Pro mě zatím neznámá autorka.

konicekbily
29.07.2019 4 z 5

Úvodní díl pro mne dosud neznámé série. Autorka do něho vsunula trochu detektivky, nějaké akční scény, zamilovanost "červené knihovny", erotické scény a neodhalenou minulost hlavních postav. Je toho moc na jednu knihu, působí to neurovnaně, ale přečtu si další díl a uvidím, zda počínající spisovaelka nemá v torně "maršálskou- spisovatelskou hůl". Pokud bych měl srovnávat, tak toto je lepší než první díl Nesbovy slavné série.

alzbeta4340
24.11.2018 3 z 5

Romantický thriller pro ženy ve stylu Sandry Brown. Zápletka je dobře vymyšlená a začátek románu byl proto velmi čtivý. Postupně ale mé čtenářské nadšení trochu uvadalo, necítila jsem takové napětí, jaké asi autorka u svých čtenářek očekávala. Konec románu by chtěl, podle mého, ještě trochu víc propracovat. Uvidíme, jaký bude druhý díl.

intelektuálka
22.07.2018 4 z 5

Pěkné počtení na víkendové odpoledne...

Setkání dvou lidí, kteří za sebou mají traumatický zážitek - a k tomu detektivní zápletka s rituálními vraždami...

Jak s tím souvisí nález keltské mince ?
V závěru je zlo potrestáno a milostný příběh má pokračování...

milunka21
20.07.2018 5 z 5

Čtivá, svižná, napínavá. Jsem ráda za další skvělou a novou autorku u nás a doufám, že brzo se dočkáme další knihy. :-)

knihomolka_elka
19.06.2018 5 z 5

Knížka je parádní! Jen od ní nečekejte klasický šílený thriller, ono se totiž jedná o něco místy odlehčenějšího. Zatím jsem se s podobným žánrem nesetkala, ale označila bych ho jako detektivní romantický thriller. Kniha tedy snoubí tajemno a temno s opatrnou láskou. No není to ideální pro odlehčenou letní četbu?

Musím zcela nesouhlasit s tvrzením martina.tim, že by knihu napsal nezkušený autor. Kniha má krásně rozvětvenou dějovou linku, dobře promyšlené postavy i zločin. Jediné co by se dalo do příště vylepšit je lépe a déle utajovat vraha. Nicméně mně se kniha líbila opravdu hodně a jsem moc zvědavá na další knihy z této Půlnoční série.

martina.tim
04.06.2018 2 z 5

Kniha mě zaujala svou obálkou a anotací. Říkala jsem si "super to vypadá skvěle". Dokonce i začátek byl parádní, ale bohužel postupem stránek jsem nabývala dojmu, že nejde o thriller, ale o telenovelu. Hlavní hrdinka a hlavní hrdina se do sebe zamilují hned jak se poprvé uvidí. Následuje nějaké to vzrušení a příběh pokračuje dost kostrbatě. Spousta chyb. Občas mi přišli některé situace nepochopitelné. Příběh nebyl vůbec propracovaný a byl hodně zmatečný. Přišlo mi, že to napsal nějaký středoškolák, který se pokouší stát spisovatelem, ale do spisovatele má ještě hodně daleko. A ten konec ...... (smajlík kroutící hlavou)