Pudy Rudy

Pudy Rudy https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/120558/pudy-rudy-120558.jpg 3 10 1

Přidat komentář

Terva
19.02.2023 4 z 5

„Tuto knihu
vám přinesla hajzlbába
Květa Pěničková
zodpovědná vedoucí záchodků
v Pivrncových hospodách.“

Varování doktora Chocholouška:
„Některé pudy v této knížce jsou zralé na svěrací kazajku.“

Zajímavostí je, že v antikvariátě, kde jsem tento svazek vtipů koupil, byla kniha evidovaná v sekci „komiksy.“ V jejím úvodu se píše, že věda rozlišuje dva základní pudy – rozmnožování a sebezáchovný. Petr Urban prý rozlišuje čtyři pudy. Přidává k těm základním ještě pud sexuální a pud chlastací. Když se nad tím opilej zamyslím, jsou to vlastně stejné pudy jako ty první dva. Rozmnožování je sex, sebezáchovný je chlast. Knihu sponzoruje firma Vulkan, dodavatel kondomů Primeros®

Citát: To je od vás hezký, že jste se umyl, ale stejně vám nedám, je z vás cejtit, že smrdíte . . . korunou.

Vtipy jsou v první půlce knížky situovány horizontálně, na jedenu stránku tak připadá jeden fórek. V druhé půlce už to můžete vzít do ruky . . . jako knihu. Tím spadají na jednu stranu dva vtipy - v normální poloze. Pokud se u nějakého vtipu uděláte, doporučuji sadu vlhkých papírových kapesníků. Ale jinak jsem se docela bavil. Tím „docela“ myslím, že některé fóry jsou i na mě dost brutální, některé byly dost nechutný, ale spousta z nich byla perfektní. U mě Chocholoušek zaplaká.

Citát: Pánové, přiznejte se . . . včera jsem někomu dala, ale nevím komu.

Teda, u některej vtipů jsem brečel smíchy. Někdy je to tak úžasně podkreslený a k tomu text, že je to síla. A ano, pár jich je opravdu dost úchylnejch. U některej by se člověk i vyblil. Ostatní vás rozhodně rozesmějou. Průser je, že to pobaví víc muže než ženy, protože tady jsou spíš ženský vykreslený a vymluvený jako starý kur**, a to se mnohým nebude zamlouvat. Pivrnec je tu v několika vtipech, ale je to spíš průměr nebo „papírová vlašťovka“, místo „ocelovýho ptáka.“ A některý „frndy“ jsou naruby a na Rudy.

Citát: Pachatel ji přivedl do jiného stavu tím, že ji osumkrát bodnul pyjem do nekrytě ležící, nic netušící pochvy . . .