Psí Známky

Psí Známky https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528517/bmid_psi-znamky-65801fd589f03.jpg 4 22 7

Příjemný vánoční příběh na jeden večer. Představte si chvíle, kdy první sníh pokryje ulice města a vy se schoulíte do tepla domova s knihou, která vám zahřeje srdce. „Psí Známky“ je právě taková kniha – hřejivý příběh o Claire, která se musí vyrovnat se ztrátou čtyřnohého přítele Rustyho. Ale i v zimním chladu může vykvést přátelství, a tak je to i v případě Claire a Jamieho, jejichž nečekané setkání v ní znovu probouzí naději. Tento příběh je jako vánoční světýlka ve tmě – přináší světlo tam, kde je nejvíce potřeba. Je to příběh o nalezení krásy v každodenních momentech. O síle odpuštění a nečekaných nových začátcích. V „Psích Známkách“ naleznete humor i hloubku, a to vše zasazené do malebného vánočního prostředí. Tato kniha je ideálním společníkem pro zimní večery, kdy si při svitu vánočního stromečku připomeneme, že láska a naděje jsou vždy na dosah ruky, i když jsou někdy skryté jako dárky pod stromečkem. Připojte se k Claire v jejím putování za uzdravením a objevte spolu s ní kouzlo Vánoc, které dokáže osvětlit i ty nejtemnější kouty duše.... celý text

Literatura světová Romány Rodina
Vydáno: ekniha , Mediaplex
Originální název:

Dog Tags , 2013


více info...

Přidat komentář

Aires
01.01.2024 3 z 5

Kraťoučké čtení, které láká na rozkošné štěňátko na obálce, vánoční zázraky a trochu lásky pod stromečkem.
Příběh má potenciál. Mohl by být skvělým počtením na zimní večery, které pohladí srdce i duši. Štěňátka, fešný voják se srdcem romantika a titulem pan Dokonalý, zimní romantika, to vše funguje obvykle velmi dobře a rozpustí všechny ledy.
Kvůli délce knihy je to ale velmi rychlá instalove, kdy vše sviští rychlostí blesku a povrchně, skoro jako rychlobruslení na olympiádě.
Závěrem to bylo hřejivé počtení, nicméně místo na rychlobrusení si potrpím na krasobruslení a detaily, které dají příběhu hloubku :)

Lka
31.12.2023 5 z 5

Nadchla mě obálka knihy, tak jsem se do ní musela pustit. Je to krátký příběh, který pohladí po duši. Mám ráda tyto příběhy.


Jita160
30.12.2023 5 z 5

Jak píše sama autorka je to příběh pro zimní večery kdy si při svitu vánočního stromečku připomeneme že láska a naděje jsou vždy na dosah ruky i když jsou někdy skryté jako dárky pod stromečkem.
Byla to pro mě kniha u které se schoulíte pod peřinou a zahřeje vám srdce ,protože i v zimním chladu může vykvést přátelství a láska na celý život.

Majka1979
27.12.2023 5 z 5

Príjemné spestrenie vianočného večera v spoločnosti tejto knihy.

Mám veľmi rada jednoduché príbehy v ktorých je priateľstvo, teplo rodinného krbu, kde si ľudia vzájomne pomáhajú. A kde nielen na Vianoce, ale aj počas roka panuje láska :)

Určite niečo krásne. Ak ste nečítali, určite odporúčam :)

petulkapeta
23.12.2023 4 z 5

,,Tragické chvíle dokáží lidi stmelit.
Najednou to není on a ona, ty a já nebo oni.
Místo toho nastupuje my a neexistují žádné hranice, žádné dělící čáry."

Kouzelný vánoční mini příběh, který by mi vubec nevadil delší a chyběl mi epilog. Misty smutny,ale jinak pohladil na duši.

evineckY
20.12.2023 5 z 5

Kraťounká knížečka, která vydá za celý román :-)

Každý se pouští do boje a usiluje o to, aby bylo všem lépe.
Je škoda, že je k tomu zapotřebí tragédie, pomyslel si Jamie. Měli bychom se z toho poučit a žít tak, abychom se vždycky starali jeden o druhého, vždycky byli ochotni podat pomocnou ruku, aniž by nás o to někdo žádal.

Renike
19.12.2023 5 z 5

To bylo tak naivní, dojemné a hloupoučké na 2 hodiny. Ale - Vánoce, tak proč ne :D A nešlo nepřečíst, když má takovou obálku :) V knize ale byl dospělý pes zlatého retrívra a stěně irského setra, čili obálka matoucí. Kniha zařazená do žánru erotika, je úplně vedle.

Autorovy knížky

2023  83%Psí Známky

Kniha Psí Známky je v

Přečtených25x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených2x
Knihotéce58x
Chystám se číst12x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x