Psí parkour

Psí parkour https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529206/bmid_psi-parkour-6591c7ab2c3b7.jpg 5 1 1

Psí parkour využívá k různým tréninkovým účelům vaše bezprostřední okolí. Tím, že svého psa povzbuzujete k interakcím s prostředím a k překonávání různých překážek formou zábavných her, mu můžete pomoci překonat různé úzkosti a zároveň tak posílíte vaši vzájemnou vazbu. Psí parkour se vám bude hodit, pokud chcete, aby se na vás váš pes lépe soustředil, aby méně tahal na vodítku na procházkách, aby si zvýšil sebedůvěru nebo prostě proto, že vy i váš pes máte rádi nové vzrušující výzvy.... celý text

Přidat komentář

Niriel
22.01.2024 5 z 5

Skvělá kniha pro lidi, kteří by rádi vyzkoušeli se svým psím kamarádem parkour. V knize najdete základní triky a věci, se kterými můžete pracovat. Máte zde i nápady, jak postupovat při učení i jak udělat triky co nejbezpečnější.

Nejedná se o žádné nebezpečné cviky a je zde i kapitola speciálně věnovaná štěňatům. Pro psa je to zábava a posilování v jednom. Získává sebedůvěru v sám sebe i ve své tělo. Díky tomu dokáže být na procházkách uvolněnější a lépe spolupracovat.

Výhoda pro nečtenáře? je to opravdu tenká kniha, kterou přečte každý. Až mě překvapilo, jak maličká je. Ale rozhodně je přínosná. :)

Autorovy knížky

2020  100%Psí parkour

Kniha Psí parkour je v

Přečtených2x