Průvodce spokojeným dětským spánkem

Průvodce spokojeným dětským spánkem https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/352998/bmid_pruvodce-spokojenym-detskym-spankem-C9P-352998.jpg 3 8 2

Nemůže vaše děťátko usnout, stále se budí a vstáváte k němu každých pár minut? Přední odbornice na dětský spánek Stephanie Modellová shrnuje ve své revoluční knize ty nejlepší tipy, rady a metody, díky kterým naučíte své děti jednoduše usínat a nastavíte jim pravidelný spánkový režim.

Literatura naučná Rodina Zdraví
Vydáno: , Esence
Originální název:

The Baby Sleep Guide: Practical Advice to Establish Good Sleep Habits , 2015


více info...

Přidat komentář

Ophelie
13.02.2022 3 z 5

Kniha je plná užitečných a zajímavých informací, nicméně si myslím, že je potřeba brát některé rady a tipy autorky s rezervou - např. krmení před koupáním, zákaz spaní miminka v posteli s rodiči - ano, ne vždy, aby se to nestalo pravidlem, ale občas podle mě proč ne? Dozvěděla jsem se zajímavé informace ohledně spánkových cyklů miminek, jak rozvrhnout časově režim dítěti, aby se mu dobře spinkalo, význam spánkové rutiny (i když většinu věcí člověk dělá tak nějak intuitivně). Kniha stojí za přečtení, ale podle mě je důležité řídit se i svou rodičovskou intuicí ;-)

Sirael23
31.08.2021 2 z 5

No, nejdřív jsem si připadala jako špatná matka, protože jsem evidentně nevytvořila ty správné spánkové návyky, ale syn si je vytvořil sám. A pak mi došlo, že bych to tak, jak doporučuje kniha, stejně nechtěla. Prostě odložte miminko do postýlky a odejděte. No tak to já neumím. A navíc bych se připravila o spoustu hezkých chvil se synem, takže za mě tyto rady ne.


Autorovy knížky

2017  58%Průvodce spokojeným dětským spánkem

Kniha Průvodce spokojeným dětským spánkem je v

Přečtených11x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst3x