Průvodce přítomným životem

Průvodce přítomným životem https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/295412/pruvodce-pritomnym-zivotem-HSE-295412.jpg 4 11 5

Štěstí můžeme dosáhnout jedině v přítomnosti, pokud se budeme v každém okamžiku soustředit na pozitivní stránky situace. Tato kniha přináší inspiraci a poskytuje mnoho aktivně zaměřených rad, jak si vytvořit posilující domov, získat lásku či kariéru přinášející naplnění a také zvládnout životní změny. A především ukazuje, jak v praxi maximálně využít každého dne. Už není třeba čekat, až se změní lidé nebo okolnosti. Všechno, co potřebujete, je tato chvíle a vlastní mysl.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

The Positively Present Guide to Life: How to Make the Most of Every Moment


více info...

Přidat komentář

knihyKeMne
13.04.2020 4 z 5

Taková ta běžná kniha radící přehledně v různých oblastech života, v duchu hlavní myšlenky autora, v tomto případě je to heslo "pozitivní přítomnost". Nic nového.

Vzhledem k tomu, že autorka při psaní vycházela z ohlasů svého blogu s tímto tématem, zřejmě určitou skupinu lidí oslovila, a tak tento projekt nepovažuju za úplně zbytečný.

Přidala jsem jednu hvězdu za grafické zpracování knihy.

Daris
28.11.2018 5 z 5

skvělá, dobře se čte


Jonna
25.09.2017 3 z 5

Asi jsem už četla lepší knihy na toto téma, ale v této knize jsou velkým plus jasně definované postupy - prostě za 1., za 2., ..., mi vyhovuje víc než rozvláčné pasáže. To, že se autorka někdy opakuje mi celkem nevadilo (opakování matka moudrosti), spíš jsem měla pocit, že kniha ke konci ztrácí dech, že autorka přemýšlí, čím ještě zaplnit požadovaný počet stran. Nicméně jsem si jistá, že sem tam (v krizi), po knize sáhnu.

karolina0346
27.08.2017 2 z 5

Ach jo, možná jen nejsem zastáncem této literatury. Ale... Kniha nepřichází s ničím novým. Je plná tak zvaných mouder, která by byl schopen ze sebe vyplodit úplně každý. Nebo jste si snad mysleli, že se vám bude doma víc líbit, když tam bude místo pořádku hromada harampádí a byt bude laděn do barev, které se vám nelíbí?
Nezvládla jsem to dočíst do konce. Omílá se v tom pořád to samé.
Kniha se mi líbí jen po grafické stránce. Po té je dokonce více než skvělá.

Pawlisman
12.10.2016 3 z 5

Trošku obyčejné, trošku opakující se, trošku laciné. Ale jo, něco málo zde asi najdete, ale spíše pro ženy. Ano, ženy píšou pro ženy, nerad čtu ženské autorky. Stále dokola stejné základní a často obyčejné myšlenky. Ale i ta perla se dá najít. Doporučuji však jiné.

Autorovy knížky

2016  73%Průvodce přítomným životem