Protidrogová brigáda I.

Protidrogová brigáda I. https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75742/protidrogova-brigada-i-75742.jpg 4 9 1

Žádný jiný policejní útvar existující v současné době v České republice nebyl vybudován na zelené louce tak, jako je tomu u Národní protidrogové centrály a žádný jiný útvar neprošel za uplynulých deset let takovýmto hektickým vývojem a peripetiemi. V neposlední řadě i protidrogová oblast, resp. drogová subkultura je natolik specifickou doménou té negativní části života občanů v České republice, že si zaslouží své přiblížení.... celý text

Přidat komentář

Albydeeere
11.08.2021 5 z 5

Knihu jsem přečetl na jeden nádech. Je zde popsán vznik protidrogové brigády až do dnešní Národní protidrogové centrály.

Kniha je psána genmjr. JUDr. Jiřím Komorousem (bývalým ředitelem Národní protidrogové centrály) známým jako Gogo. Při čtení člověk dostane lehký náhled jak probíhá vyšetřování, zjišťování informací, plánování operací apod. ve speciálním útvaru policie. V knize se nachází několik případů, které policie vyšetřovala, od doby vzniku protidrogové brigády do vzniku Národní protidrogové centrály.

Autor napsal knihu velmi čtivě a vložil do ni několik fotografií, kterými upřesnil situace, které on sám řešil s jeho kolegy.

V dnešní době lze sehnat knihu s názvem Lovci smrti, která je více rozepsaná než protidrogová brigáda a obsahuje o několik více fotografií.

Koho zajímá tato tématika, určitě neprohloupí, když ji přečte!!!!

Autorovy další knížky

Jiří Komorous
česká, 1960
2009  89%Lovci smrti
2002  76%Protidrogová brigáda I.