Probuďte v sobě sílu mocného léčitele

Probuďte v sobě sílu mocného léčitele https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434760/bmid_probudte-v-sobe-silu-mocneho-lecite-OEB-434760.jpg 4 5 3

Každý orgán v lidském těle disponuje schopností sám se uzdravovat. V knize Probuďte v sobě sílu mocného léčitele Kelly Noonan Goresová shromáždila poznatky předních světových léčitelů a myslitelů (mj. Gregg Braden, Anthony William, Deepak Chopra či Marianne Williamsonová) a společně rozkrývají utajovanou pravdu o tom, jak významně můžeme ovlivnit své zdraví a duševní klid pouze prostřednictvím vlastní vůle. Kniha kombinuje postupy alternativní medicíny s ověřenými poznatky vědeckého výzkumu. Výsledkem jsou fungující metody, které vám pomohou zbavit se trápení s plejádou chronických onemocnění, na něž byla dosud tradiční medicína krátká. Naučíte se lokalizovat emoční zdroj choroby a aktivovat ozdravné síly těla a zjistíte, že i těch nejvážnějších problémů se se správným nastavením mysli dokážete během krátkého času zbavit. Probuďte v sobě sílu mocného léčitele nám ukazuje, že věda a spiritualita jsou propojeny a že naše myšlenky, přesvědčení a emoce mohou mít razantní dopad na naše zdraví a schopnost zotavit se z poranění a nemocí. A že nad vlastním zdravím máme daleko větší kontrolu, než si uvědomujeme.... celý text

Přidat komentář

Ophelie
28.09.2023 3 z 5

Od knihy jsem asi měla větší očekávání. Každopádně kniha je jakousi kompilací názorů a zkušeností známých i méně známých osobností na téma zdraví, nemoci a léčení (ve spirituálním smyslu). Ten, kdo se tomuto tématu věnuje a má již něco načteno, tomu kniha moc nového nepřinese. Dokument na Netflixu jsem neviděla, tak nemůžu posoudit, jak veliký rozdíl mezi knihou a dokumentem je, ale po přečtení bych se na knihu asi vyprdla a pustila si dokument (i v rámci úspory času).

Broskvoš
03.03.2023

Právě jsem ji začal číst a jsem nadšen.
Jako podstatné vidím to, že má kamarádka přečetla prvních cca 100 stran a aplikovala informace na své zdravotní problémy a pomohlo to!!!
Je to zdroj (podklad) dokumentárního filmu HEAL na Netflixu. Proto je spojení citací i jiných autorů...
Těším se na další objevy...


katrin9435
18.04.2020

Tato kniha je přepis některých částí knih známých léčitelů a mystiků - všechy jsou u nás na trhu - takže kniha absolutně o ničem, nic nového se v ní nedočtete. Prostě : "autorka" vzala pár knih a něco z nich opsala a vydala to pod svým jménem - hnus.

Autorovy knížky

Kelly Noonan Gores
americká, 1979
2020  84%Probuďte v sobě sílu mocného léčitele

Kniha Probuďte v sobě sílu mocného léčitele je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Doporučených1x
Chystám se číst5x
Chci si koupit6x