Pro srandu králíkům

Pro srandu králíkům https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408408/bmid_pro-srandu-kralikum-qNW-408408.jpg 4 8 3

Jednou jsem jednu z mých minulých knížek zahlédl na opuštěné lavičce v parku. Nikdo se k ní neměl a navíc hustě pršelo. Stál jsem pod deštníkem a pozoroval zkázu mé snahy o čtenářovu přízeň. Písmena se rozmáčela a knížka se poroučela, jako kdyby to byl můj vlastní osud. Pak mi došlo, že se říká: „ Do třetice všeho dobrého.“ Ovšem také někdy: „Třikrát a dost!“ V každém případě, je tu můj třetí pokus zaujmout čtenáře dalšími jedenácti příběhy. A kdyby měly opět skončit někde pohozené v dešti, tak si alespoň předem vystřihněte obrázky od Víta Haderky, protože ty o všech těch příbězích vypovídají daleko lépe, než všechny moje písmenka.... celý text

Přidat komentář

Iki1
06.08.2019 4 z 5

Pěkná prázdninová oddechovka s hezkými ilustracemi, které úžasně padnou na míru té které povídce. Příjemné čtení je ve většině povídek gradováno koncem nutícím k zamyšlení nad vlastním životem.

Jaruš7
06.06.2019 4 z 5

Povídky a to třetí, příjemná četba, pestrého spektra životních postřehů s humorem jemu neodmyslitelně vlastní. Další poznání charakteru osobnosti, té v mých Nej. *****.
Citace :"Staré indiánské přísloví říká, že v srdci každého bojovníka jsou dva vlci. Jeden je láska a druhý nenávist. Vyhraje ten, kterého líp krmíš."
Od idolu, všestranně nadaného beru tvorbu coby zážitkovou jízdu, to Áčko (adrenalin) v knižní koncovce mi nahrazují jeho hity a rauš při jeho (T.J.) "Sexbomb.
Tak určitě v té čtyřce, mistře. Tahle trojka konečná být nesmí ¡!!!!!!!


Mindy
21.05.2019 4 z 5

Knihu si dcera přivezla z Prahy z knižního veletrhu i s milým věnováním od pana Laufera. A koukám, že jsem její první čtenář (alespoň zde na DK). Některé povídky jsou k pobavení, jiné k zamyšlení. Příjemné čtení.

Autorovy další knížky

Josef Laufer
česká, 1939 - 2024
2012  69%Roura od kamen a jiné povídky
2015  90%Příbalový leták a další povídky
2019  75%Pro srandu králíkům