Světlo pro duši
Komentáře knihy Světlo pro duši
Ferrero asi neuhne mimo "svůj obor", jako se např. "přepnul" psycholog Frank Tallis s detektivkou Smrt půvabného média. A tak se od něj rok co rok dočkáme nových jednoduchých duchovních příběhů, úvah ze života a modliteb. Ale není i v tom jeho síla? Není také tohle jeho přidaná hodnota, že podzim co podzim jdu na jistotu do krámu pro Ferrerovu novinku, kterou dám následně svým rodičům pod vánoční stromeček? A tak se modlím společně s autorem, jednoduše a jasně: " Děkuji ti, Bože, že mám střechu nad hlavou a můžu se umýt. Děkuji ti, Bože, za slunce a měsíc, protože bych mohl být slepý. Děkuji ti, Bože, za tvoje slova, protože bych mohl být hluchý. Děkuji ti, Bože, za svého otce a svoji matku, protože bych mohl být sám." Za sebe dodávám: děkuji ti, Portále, za nového Ferrera!
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
biblické příběhyBruno Ferrero také napsal(a)
| 2006 | Příběhy pro potěchu duše |
| 2003 | Vánoční příběhy pro potěchu duše |
| 2006 | Pohlazení pro duši |
| 2009 | Paprsek slunce pro duši |
| 2001 | Další příběhy pro potěchu duše |
Externí recenze
U této knihy zatím nejsou externí recenze.
Přidejte recenzi

73 %
100 %

Ferrera dávám tatovi na Vánoce. Dycky vyjde v říjnu a člověk ho mosí kúpit hned, ináč utře. Letos sem mu teda dal zas Ferrera. A lopatu. Do knížky se tata začetl hned na Štěpána, s lopatú mě občas hóní po bytě. Ale s knížkú je tradičně moc spokojený a vyzařuje teď po Vánocách silnější duchovno než ostravský bišop Lobkowicz.