Příprava kvasu na výrobu slivovice

od:


KoupitKoupit eknihu

Podrobný popis výroby domácí slivovice a ostatních ovocných destilátů (pálenek) se zaměřením na úpravu ovoce a na přípravu ovocných břeček určených k fermentaci (kvašení).

https://www.databazeknih.cz/images_books/53_/53070/priprava-kvasu-na-vyrobu-slivovice-53070.jpg 51
Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno:, Fontána
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (2)

Přidat komentář
qwill
28.02.2016

Knihu bych zařadil do filozofické literatury. A pokud je někdo proti, můžeme to po patřičné fermentaci břeček a úpravě vypálením probrat - nejlépe na Slovácku. Jenom škoda, že J.A.Zentrich už u toho fyzicky nebude.

koubin007
15.08.2013

Vše o výrobě destilátů. Kniha podává ucelený pohled na problematiku přípravy kvasu, ale už trochu opomíjí techniku pálení a technického vybavení. Asi bych zvolil něco více podrobného.

TIP: Máte rádi Databázi knih? Podpořte ji v Křištálové lupě (Zájmové weby) - hlasujte zde.

Štítky

nápoje

Autoři knihy

Jan Jílek

Jan Jílek
česká, 1933 - 2011

Josef A. Zentrich

Josef A. Zentrich
česká, 1941 - 2012

Uživatelé mají knihu

v Přečtených3x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x