Případy detektiva Ťopa

Případy detektiva Ťopa https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391458/mid_pripady-detektiva-topa-cLg-391458.jpg 5 7 3

Detektiv Ťop je prostě top a ať už zmizí cokoli, brzy zachytí správnou sťopu! Vezměte svoje děti na cestu kolem světa po nejkrásnějších metropolích planety, které v této „hledací“ knížce ztvárnila ilustrátorka Kateřina Bažantová. V každém ze slavných měst se něco (či někdo) ztratilo. Na Ťopovi, mistrovi převleků, a na vás všech teď bude, aby všechno dobře dopadlo! Takže vzhůru na cesty, čeká na vás Káhira, Rio, Londýn a další skvělá místa.... celý text

Přidat komentář

Bablu
10.04.2019 5 z 5

Vtipná a "interaktivní" kniha pro děti, bavila mne i děti. Kromě daných detektivních úkolů se dají vymyslet ještě další a také poznávat pamětihodnosti v několika velkoměstech. Jsou tam také krásné ilustrace.

JAnD
22.01.2019 4 z 5

Asi na 10 minut mne to zaujalo, ale zrovna nebylo po ruce dítě ochotné si se mnou listovat knihou, takže za sebe jen dodávám, že pobavilo.


triatlet
01.01.2019 5 z 5

Základem velkoformátové knihy jsou ilustrace, které představují několik světových velkoměst (kromě výše zmíněných ještě New York, Paříž, Tokio a potěší závěrečné spojení Prahy se lvem). Světové metropole nejmenší čtenáři poznávají společně s převlečeným kocourem Ťopem, který v každém městě pátrá po něčem/ někom ztraceném. Navíc by měl být rychlejší než dotěrný paparazzi.
Pobavila hra se slovy - "stará máma Č´chi č´chi" v Tokiu i názvy novinových plátků na závěrečné předsádce, kde se skrývá rozluštění (Klidové noviny, Mladá Číča dnes, Hospodářské koniny, 100+1 kočičí mňoukavost, Právo koček).
.................................................................................................................
ČV 2019 - Kniha od současné české autorky

Štítky knihy

pro děti od 4 let

Autorovy další knížky

2018  95%Co skrývá noc...
2018  91%Případy detektiva Ťopa
2012  72%Pippo a Zlatý brouk

Kniha Případy detektiva Ťopa je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce1x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x