Případ zlatých vlajek

Případ zlatých vlajek https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66261/bmid_pripad-zlatych-vlajek-Hgm-66261.jpg 4 12 3

Detektivní novela, v níž dvojice důstojníků Bezpečnosti řeší případy loupeží v bytech ovdovělých, rozvedených a svobodných stárnoucích žen a vraždu učitele tělocviku.

Přidat komentář

hanak_v_exilu
06.10.2022 4 z 5

Trochu uspěchaná a ne nijak nápaditá detektivka, ovšem napsaná čtivým, poddajným stylem a zabydlená uvěřitelnými postavami. Případ zlatých vlajek není dlouhý, proto chápu, že na úmorné pátrání a sbírání indicií nebyl čas. Přesto mi občas připadalo, že některé dedukce jsou dílem autorovy libovůle, a ne výsledkem dlouhouletých zkušenností a talentu protřelých detektivů. S touhle dvojkou kriminalistů bych si dal klidně celou sérii knih.

RoBertino27
15.03.2021 4 z 5

Čtivá detektiva bez zbytečného dobového mudrování, kdy pachatel se až do posledních stránek dokáže skrývat. Také maskování trestné činnosti je neotřelé, proto bych si dokázal představit i filmové zpracování tohoto příběhu.


Pavelpi
05.08.2020 4 z 5

Celkem slušně napsaná detektivka z minulé doby.Zápletka je celkem zajímavá a až do konce mě to celkem bavilo.Zajímavě je popsána práce dvou naprosto odlišných kriminalistů Jarolíma a Matějky.Docela dobré.