Princezna Kate a její styl

Princezna Kate a její styl https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184406/bmid_princezna-kate-a-jeji-styl-184406.jpg 5 29 11

Vévodkyně Kate se stala jednou z největších ikon módy. Průvodce jejím šatníkem, doplňky, účesy a make-upem ukazuje přirozený půvab a eleganci mladé ženy. Seznámíte se detailně se 40 outfity od sportovních oděvů po velké večerní, jak šel čas od studentských dob přes svatbu až po roli královské manželky. Kniha obsahuje praktické tipy pro každý rozpočet. Poradí, jak vybrat sako stejně dokonalé jako Kateino, nebo jak správně nosit tělové lodičky na podpatku. V knize najdete vše, co potřebujete, abyste držely krok s nejstylovější Britkou současnosti.... celý text

Literatura naučná
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Kate's Style: Smart, Chic Fashion from a Royal Role Model , 2013


více info...

Přidat komentář

Renike
14.04.2024 5 z 5

Krásná, jednoduše elegantní, nepřeplácaná a sluší ji. Kniha to předá s gracii, líbila se mi.

Fortuna7
26.08.2022 5 z 5

Skvělá kniha plná spousty zajímavostí, nádherných šatů a důležitých tipů. Myslím, že tuto knihu si ještě někdy prolistuju :-).


Noisette73
23.08.2022 5 z 5

Krásné fotografie, krásné šaty, člověk si tím občas listuje a kochá se.

Leonor
17.02.2021 5 z 5

Trochu nadhodnotím, ale touhle knihou jsem jako menší hrozně ráda listovala.

LadyCotton
04.07.2020 4 z 5

Po knize jsem sáhla i když mi byl "proti srsti" její název, jelikož ona (ještě ani v roce 2020) NENÍ PRINCEZNA. Přitom stačilo jediné - držet se anglického originálu.
Kniha je dnes relativně stará - obsahuje fotky max. z roku 2012, tedy dobu před svatbou a těsně po ní. Ale i přesto je to pěkná kniha, inspirativní. I když se může zdát, že to je návod "jak vypadat jako Kate" tak to tak není. Kniha je spíš návodem jak si najít svůj vlastní styl a cítit se v něm dobře (stejně jako to udělala vévodkyně) a je fuk jestli jste britská aristokratka nebo holka z maloměsta.
Záleží tedy jen na vás, jak knihu pojmete. Buď jí prolistujete jako časopis (budete si prohlížet pěkné šaty a šperky) a nebo se do ní ponoříte, necháte se inspirovat a zamyslíte se nad svým vlastním stylem.
Pokud by autorka napsala novější knihu, ráda bych po ní sáhla.

daza.dt
11.02.2020 5 z 5

Po knížce jsem sáhla ve chvílích velkého zoufalství, když jsem před plnou skříní zjistila, že nemám co na sebe. A taky jsem chtěla vědět, jak to ta ženská dělá, že jí to tak vždycky sluší. Knížka je velmi hezky vizuálně udělaná, ale že by vám nějak moc poradila - to se říci nedá. Prostě když máte 56 kg a 175 cm - tak vám prostě musí slušet i pytel ob brambor. Takže hurá hubnout a šetřit. :)

vlkove
09.06.2019 3 z 5

Pěkná kniha, která ani neurazí ani nenadchne. Přiznám se že jsem spíše listovala a obdivovala šperky a krásné šaty, než abych zarytě pročítala všechen text. Kniha, která mě stála 19 Kč, takže koupě určitě nelituji.

4444913
09.04.2019 3 z 5

Tedy už jen z titulu je vidět jaká je to rychlokvaška.Kate skutečně není princezna,je to vévodkyně.A styl má ale těžko říct že nápadně dobrý.Některé šaty ji nesluší a většinou je neumí nosit.Je vysoká,štíhlá a krásná(můj názor,kdysi mi na můj postřeh že Diana byla krásná odepsal jeden člověk že nikoli krásná-pouze fotogenická)ale nemá držení těla a neumí se pohybovat.Jestli v knížce děvčata najdou nějaké tipy a rady pro vzhled jen dobře,když se budou samy sobě líbit budou určitě spokojenější.

Maleficent
04.09.2018 5 z 5

Lze najít inspiraci pro postavu typu V a ženský styl. Kniha se mi líbí a uvažuji o zařazení do své knihovny.

many68
25.06.2017 5 z 5

Mám tu knížku ráda,ráda se k ní vracím,protože tam najdu vše co mě právě zajímá a potřebuji poradit:-)

ladyfromskye
17.06.2014 5 z 5

Pro mě hodně inspirativní knížka. Ačkoliv si totiž o většině Kateiných kusech oblečení, párech bot a špercích můžu nechat leda zdát, v knize se najde spousta tipů, triků a rad, jak vévodkynina stylu dosáhnout i s částkou, která je reálná. Takže, všechny obdivovatelky Kateina stylu sem. Všechny, které ji z nějakého důvodu nemáte rády, od této knihy ruce pryč!