Primadona

Primadona https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257273/mid_primadona-257273.jpg 2 8 4

Kniha s názvom Primadona prináša skutočný príbeh nabitý módnymi prehliadkami, silnou láskou, novým vzťahom a šokujúcim tajomstvom. Príbeh ako stvorený na horúce letné dni vám prinesie nielen osvieženie, ale aj nechcené odhalenie.

Přidat komentář

christinahszq
11.03.2024 odpad!

Táto kniha zvyšuje úmrtnosť v našej republike, ten cringe mi polámal stavce v chrbtici a zmenil osobnosť. Som doživotne poznamenaná a asi budem na antidepresívach do konca života. Kto skočí do postele, alebo skôr na koberec s prvým chlapom, čo za ňou príde a povie si krásna vzrušuješ ma ? Posledná vec, ktorú by videl by boli moje podrážky na topánkach. Neskutočné trápne a hrozivé. Toto keby sa mi stalo tak skočím pod vlak. Novodobá kazeta z kruhu naplnená prekliatím.

Veve721
24.07.2018 1 z 5

Opravdu nechci být na tuto knížku přehnaně zlá, ale i s oběma očima zavřenýma jí nemůžu ohodnotit výše, než jednou hvězdičkou. Hlavní hrdinka mi byla neskutečně nesympatická, první třetinu děje zabíralo jen její sebe-vychvalování, jak extrémně moc je pro slavnou Olívii nepostradatelná. Příchod mužské postavy mohl příběh zachránit, bohužel se tak nestalo. Nevadilo mi, že je policista Denis od hlavní hrdinky o devět let mladší, právě naopak - to mohlo být tématem, které mohla autorka rozvést. Jenže autorka radši prostor vyplnila nedůležitými nudnými popisy společné dovolené a spoooooustou zdrobnělin (chutňučký, chutňulinký, Mucko, mňáu). Fuj! Toho cukrování bylo tolik, až jsem se obávala, abych jen z pouhého čtení nedostala cukrovku.

Kéž bych mohla pochválit alespoň uměleckou kvalitu textu... Bohužel ani sloh není autorčinou silnou stránkou - chyby, časté opakování slov a v neposlední řadě podivně stylizované kapitoly, nikdy ne delší než 3-4 strany, které ve mě vyvolávaly dojem, jako bych četla něčí deník. Jenže můj deník je mnohem lépe napsaný, než tato knížka... ;)


zipporah
28.08.2016 1 z 5

Dala by som aj odpad, ale príde mi to kruté, hoci ide skôr o nejaký blog trápnej Bratislavčanky a nie o "knihu". Ono sa to ani netvári ako kniha. Nemá to hlavu ani pätu, čo je bežná vec u ženských románov, no pri "mňau" a "mucko" zvracali moje črevá.

adelinka
10.01.2016 3 z 5

taká kniha na jeden deň, ako oddychovka....príbeh ženy po tridsiatke, ktorá si uloví "zajačika" - teda uloví on ju.....čím ju prekvapí.....si prečítajte....

Autorovy knížky

2015  45%Primadona