Příhody placatého čumáčku

Příhody placatého čumáčku https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442278/bmid_prihody-placateho-cumacku-zx9-442278.jpg 5 15 8

Vyprávění o boxeřím štěňátku pro malé i velké Baron je boxer. Ale ne ten, který skáče v ringu v trenýrkách a velkých rukavicích. Je to štěně německého boxera. Má velkého bráchu Lorda, který ho učí vše, co takový pejsek potřebuje k životu znát. A občas ho naučí i nějakou tu lumpárnu. Zajímá vás, jak Baron přišel o ocásek? Víte o tom, že i pejskové chodí do školy? A co když takový pejsek stůně... To vše a ještě mnohem víc se dozvíte v této knížce!... celý text

Přidat komentář

Leny66
19.08.2021 5 z 5

Knížky od autorky, která píše hlavně pro dospělé, mám moc ráda. Příhody placatého čumáčku je velice milá a laskavá knížka. Při četbě jsme se společně pobavili. Knížku doporučuji.

NinaZPohádky
17.03.2021 odpad!

Vážím si každého autora a s velkou pokorou se dívám na každé dílo. Můj názor na tuto knihu však není pozitivní. Ilustrace jsou velmi, velmi neprofesionální... a samotný text ještě více. Přehršel zdrobnělin dělá z dětí hlupáky a často je popisováno mnoho zbytečných situací. Zkušený spisovatel by celou knihu napsal na pár listů...


Atuin
22.11.2020 5 z 5

Některé obrázky mi připomněli naší smečku ( svého času), chvilku jsem měla chuť ve stejném duchu psát nějaký příběh právě o ní..
Milé, krásné, potěšující a věrné...❣️

Vixiene
11.11.2020 5 z 5

Pro začínající čtenáře (a malé milovníky pejsků) ideální knížka, krátká s velkými písmeny, jednoduše napsaná, s milým příběhem a krásnými kreslenými ilustracemi. Příběh navíc uzavírají i nějaká ta ponaučení, které si děti mohou vzít k srdci. :-)

angelak
13.08.2020 5 z 5

Krásná knížka pro děti i dospělé o boxeřím štěňátku...

veronika0382
29.07.2020 5 z 5

Krásná pohádka plná pejsků, laskavosti a velikých dobrodružství vás vezme za srdce, ale také se u ní zasměje celá rodina… Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách

rarášek
26.07.2020 5 z 5

Roztomilá knížka plná povedených ilustrací a pěkně podaných informacích o pejscích pro děti, ale která se může líbit i dospělým čtenářům. :)

Danago
17.06.2020 5 z 5

Moc krásná knížka pro děti. Nádherné ilustrace a milý i poučný příběh boxeřího štěňátka. Nenásilnou formou se v knížce nejen děti dozví, jakéto je , pořídit si štěňátko a co všechno starost o pejska obnáší.
Podle mě je knížka vhodná pro děti od pěti do deseti let.Velikost písma je zvolená ideálně pro první čtení. Je to taková Honzíkova cesta v psím pojetí. Příběh pohladí po duši malé i velké čtenáře.
Anna Beatrix Bártová v této knížce ukázala, že umí psát nejen pro nás dospělé čtenáře, ale i pro děti, což je neskutečně těžší.