Příběhy z lázní

Příběhy z lázní https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/459479/JQUt2U-ziy-.jpg 5 3 5

Jedu na kole a sjíždím z mírného kopce, kde se dá jet rychlostí asi jako autem v obci. Netuším, jak se za moment změní můj život. Stojící náklaďák s cisternou jsem nabral plnou rychlostí… Jak může dopadnout setkání sportovně žijícího člověka s touto překážkou a se všemi dalšími překážkami jeho příštího života? Jak probíhají léčebné procedury v lázních a jaké krásy skýtá krajina v jejich okolí očima milovníka volnosti a přírody? O tom s humorem, čtivě a často i dramaticky vypráví tato kniha. Tak se pojďte začíst...... celý text

Přidat komentář

Janča922
26.01.2021

Kniha zaujme čtenáře od první stránky nejen svým obsahem, způsobem vyjádření myšlenek a poutavým popisem malebného okolí lázní Kundratice, ale i tím jak se autor silnou vůlí a vytrvalostí dokázal vyrovnat se svým zdravotním handicapem po těžkém úrazu. Klobouk dolů!

Tentononc
03.01.2021 5 z 5

Na knize se mi především líbí pohled na svět o který se s námi spisovatel dělí. Učí nás, jak vnímat krásu přírody a vlastně celého světa svým optimistickým způsobem. Autor dává volný průchod svých myšlenek a tím vznikají úsměvné, až velmi humorné situace.
Zaujme vás také bohatý slovník a poučné vysvětlivky.
Jediná hrubka na této knížce je, že je trošku kratší, než jiné a jsme tedy připraveni o další hodiny humorného vyprávění, při kterém máte možnost se i něčemu přiučit.
Pevně doufám, že autor bude v tvorbě pokračovat a rád si přečtu něco dalšího.


Agnes66
16.12.2020

,,Příběhy z lázní" je malá knížka, ale velká zábavným obsahem. Humorně i vážně vypráví
o autorově pobytu v lázních, zážitcích při turistice v okolí a zkoumání okolních hospůdek.
Od čtení se až do posledních stránek nemůžete odtrhnout.
Vřele doporučuji.

hanča10
02.12.2020

Velmi čtivé, vtipné a příjemné počtení. Krasně protknuté vyprávěním o krásách přírody, kde autor prokazuje skutečnou znalost a zájem. Člověk se ani chvíli nenudí, přečteno na jeden zátah. Doporučuji.

Bobina74
01.12.2020 5 z 5

Kniha vám ukáže, jak se během jedné vteřiny může změnit život, ale zároveň vám s nadhledem dá návod, jak nalézt a vnímat krásu kolem sebe. S humorem vyprávěná biografie vás provede lázeňským pobytem i jeho malebným okolím. Autor píše lehkou rukou, a ačkoli se jedná o autorovu prvotinu, na knize to není znát. Pavel Meduna dokáže své čtenáře zaujmout a podělit se s nimi o část svého života, v kterém se snaží najít vždy to lepší, než mu osud nabídl. Z knihy skrz napsané řádky sálá pohoda a pozitivní nadhled i přes útrapy nastražené přírodou a lázeňským zařízením, kde duch ustrnul v 80. letech minulého století. Více v recenzi od Kniha za knihou ;-) .

Štítky knihy

česká literatura lázně

Autorovy knížky

2020  93%Příběhy z lázní

Kniha Příběhy z lázní je v

Přečtených3x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x