Přece nechcípnu jen tak

Přece nechcípnu jen tak https://www.databazeknih.cz/img/books/65_/65908/bmid_prece-nechcipnu-jen-tak-ALQ-65908.jpg 3 6 4

Přidat komentář

Hobo
14.04.2021 3 z 5

Nemám moc rád knihy tohoto typu, zejména když je to navíc o úspěšných handikepovaných sportovcích. Nejspíš je to tím, že jediný sport, který uznávám, jsou šachy. A tak prostě nesnáším ty knihy, které se snaží mě přesvědčit, že sport je jediný způsob, jak překonávat postižení.
Fakt je, že tady mne nikdo o této pravdě nepesvědčoval, prostě jde o ženskou, která je sportovně naladěná od malička a žádný vozík jí v tom nedokáže zabránit. Tak to lze přijmout.

Naštěstí jsem si komentář od haty17 přečetl až po svém a taky začal pátrat na síti. Jako by to byla voda na můj mlýn, ale omezím se jen na knihu: takže se v zásadě ničemu v ní nedá věřit, je to jen stylizace. Vždyť první, co se provalilo, byl doping.

orchidea
04.10.2018

Smekám před touto silou ženou, co všechno v životě dokázala a přeji ji jen to zdraví.


hata21
30.12.2013 2 z 5

Kniha se silným příběhem napsaná zvláštním stylem, kdy se prolíná pohled novináře s osobními komentáři hrdinky příběhu Jany Fesslové. Zaujala mě silou příběhu paní fesslové. Říkala jsem si - to snad ani není možné, aby toto všechno někdo musel prožít a jak se s tím statečně pere... Ano. Byla jsem nadšená až do okamžiku, kdy jsem se rozhodla, že se o paní Fesslové dozvím více. Bohužel, zjistlia jsem, že byla odsouzena za podvod, kdy záměrně lhala o své nemoci a podvodně vylákala desítky tisíc korun, aby splatila své dluhy. Lhala i svým nejbližším, aby budila zdání, že je nemocná rakovinou, holila si hlavu a obočí.. Pro mě pokračování neuvěřitelného osobního příběhu. A VELIKÉ ZKLAMÁNÍ.

kilometr
07.05.2013 5 z 5

Výborná kniha,která se čte jedním dechem.Jana Fesslová toho zlého v životě prožila dost.
Rány,které dostala od života přijímá s hlavou vztyčenou.To je hlavní motto této knihy.100%.