Pravidla úspěšné ženy

Pravidla úspěšné ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/245436/bmid_pravidla-uspesne-zeny-1k6-245436.jpg 4 5 2

Jak získáte práci i v životě vše, co si přejete. Karen Finermanová, úspěšná investorka na Wall Street, promítá do této knihy své životní zkušenosti i zkušenosti ostatních úspěšných žen, a poskytuje rady, jak vybudovat kariéru, vyrovnat se s prohrami, potkat dokonalého partnera a zvládnout napětí mezi osobním a pracovním životem. Nakonec vám nabídne rychlokutz, jak se chopit kontroly nad vlastními financemi.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , BizBooks
Originální název:

Finerman's Rules: Secrets I'd Only Tell My Daughters About Business and Life , 2013


více info...

Přidat komentář

crazyslunicko
22.06.2016 5 z 5

Kniha se mi velmi líbila, je popsána formou příběhu na konkrétním člověku. Přizpůsobuje se živou pracující ženy, která je úspěšná v práci, ale i doma. Poskytuje ty správné tipy, na které člověk přijde až vlastními zkušenostmi. Líbí se mi, jak podporuje ženy, které budou svobodné teprve, pokud nebudou závislé na manželovi, příteli apod. Radí jak zvládat a organizovat svůj profesní i soukromý život, ačkoliv skloubit kariéru s rodinou není vůbec jednoduché. Samozřejmě je příběh aplikován na americkou kulturu a životní styl, ale jistě se dá použít i v našich českých končinách.

ladyba
25.04.2015 4 z 5

Kniha obsahuje zajímavé postřehy na život ženy pracující ve finančním byznysu a skloubení kariéry s manželstvím a rodinou. Nabízí univerzální návod rad pro jakoukoliv kariéru. Autorka hodně apeluje na finanční nezávislost žen, aby nebyly závislé jen na svých manželích - to je třeba brát trochu s nadhledem. Nejsme v Americe, ale v Čechách, i když rady o plánování a poučení se z proher a chyb jsou inspirující i tak.


Autorovy knížky

2014  88%Pravidla úspěšné ženy