Praktická urinoterapie

Praktická urinoterapie https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/374742/mid_prakticka-urinoterapie-Evs-374742.jpg 5 13 3

Kniha Praktická urinoterapie, kterou napsala MUDr. Vilma Partyková, volně navazuje na autorčiny publikace o přírodních metodách prevence a léčení nemocí. V nové knize MUDr. Partyková dopodrobna vysvětluje postupy pro zbavení se letitých usazenin v cévách, střevech, kloubech, lymfatických cestách, zažívacích orgánech, písku v ledvinách, kamenů v játrech a žlučníku. Těžištěm knihy jsou pak praktické návody využití urinoterapie při infekcích, alergiích, žaludečně-střevních potížích, poruchách kosterního aparátu, očních, ušních potížích a při zákeřných nemocech, i takzvaně nevyléčitelných. Pozornost je věnována také prohloubení účinnosti urinoterapie užíváním včelích produktů a mumia.... celý text

Přidat komentář

bzung
20.11.2021 5 z 5

Vynikající práce o poněkud kontroverzním tématu, a je na každém, zda si studii paní Vilmy ověří v praxi. Když někdo píše knihy o zdraví a dlouhověkosti, podívám se prvně na jeho životopis. No, když pak zjistíte, že zemřel v nedožitých šedesáti, není to ta správná motivace ke čtení jeho knihy. Za Vilmu Partykovou mluví její relativně úctyhodný věk, na přednáškách z posledních let s Jaroslavem Duškem působí ve výborné kondici a také nelze přehlédnout její překonané životní útrapy. Paní Vilmě přeji hodně zdraví do dalších let, a ostatním, kdo vůbec zabrouzdají k tomuto tématu, knihu vřele doporučuji. V kombinaci s půstem se jedná o velmi silný nástroj k ozdravení těla i mysli.

lakyh
03.12.2014 4 z 5

Bohužel ani v této knize jsem nedostal odpovědi na úplně všechny své otázky a ani zde jsem nenalezl přesný postup při prevenci. Většina obsahu je totožná s knihou Urinoterapie a nemoci. Přesto je potřeba to ocenit v českých poměrech, kde je jiných publikací málo, jsou li vůbec nějaké.


bytost
06.03.2013 5 z 5

MUDr. Vilma Partyková - lékařka která sama na sobě poznala, co to je dostat ránu od života ve formě rakoviny prsu. V době kdy ona sama onemocněla, neměla s léčbou pomocí uriny ( vlastní moči) žádné povědomí. Podstoupila tedy klasickou léčbu klasické medicíny tj. kombinaci chyrurgie (odstranění prsní tkáně) a následné chemoterapie (velmi agresivní a destruktivní medikamenty, které likvidují nejen rakovinné buňky, ale bohužel postihují i ostatní zdravé vnitřní orgány).
Léčba urinou je známá již tisíce let a bez přestání se praktikuje například v Rusku. Také to byli ruští léčitelé, kteří ji po letech opět do naší země dostali a to tím, že zde úspěšně léčili a vyléčili těžké nemoci u lidí. Tato lékařka byla tedy svědkem jejich úspěchů a začala intenzivně tuto oblast léčení spolu s kolegy na celém světě znovuobjevovat. Kniha stojí za přečtení a najdete v ní praktické rady jak vlastní urinu používat na obklady, léčební kristýry atd. kdy a v jaké koncentraci ji používat. Já sama jí používám již několik let a jsem věrným propagátorem, protože vím že v mnohém je to léčba účinná a pro naše vlastní tělo bez vedlejší negativních účinků.
Vy, co se nyní po přečtení ušklíbáte, vám bych chtěla říci. Nikdo z Vás neví, co ho v životě potká a následně i Vám tato metoda život může zachránit.....MUDr. Partyková za pomocí uriny ženám jejich životy zachraňuje...následně nemusí žádná žena o prsní tkáň přijít...no není to SUPER !