Práce pozpátku

Práce pozpátku https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499339/bmid_prace-pozpatku-16o-499339.png 4 2 2

Práce pozpátku z pera dvou dlouholetých lídrů Amazonu nabízí unikátní pohled zevnitř na přístup této světoznámé společnosti k pracovní kultuře a vedení a na její osvědčené postupy. Nabízí lekce a techniky, které můžete okamžitě uplatnit ve své firmě a kariéře. Autoři dohromady nasbírali sedmadvacet let zkušeností z Amazonu, takže se nyní mohou podělit nejen o své vzpomínky ze zákulisí, ale i praktické rady a metody, díky nimž se tato společnost stala jednou z nejrychleji rostoucích na světě. Ukazují, že úspěchu v měřítku Amazonu se nedosahuje genialitou jediného vůdce, ale spíše odhodláním k důslednému provádění souboru přesně definovaných principů a postupů, které jsou zde odhaleny vůbec poprvé.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: , Ocelot
Originální název:

Working Backwards , 2021


více info...

Přidat komentář

cestina_s_linus
01.04.2024 4 z 5

Tuto knihu doporučuji všem, které zajímá Amazon (co stojí za úspěchem této firmy). Myslím si, že by si tento “návod měl přečíst každý, kdo se chystá podnikat. Mezi vzpomínkami autorů je obsaženo mnoho rad, díky kterým se můžete vyhnout mnohým nepříjemnostem.

Na druhou stranu... dozvíte se mnohé o produktech, které Amazon postupně uváděl na trh v době, kdy ostatní pochybovali, že něco takového může prorazit. Sledovat ten proces - to bylo dechberoucí.

Já osobně jsem si nejvíce užila kapitolu o najímání zaměstnanců - mohla jsem zpětně analyzovat své pohovory a uvědomit si, co na příštím mohu ovlivnit ve svůj prospěch.

Orientaci v čase usnadňuje časová osa, kterou najdete na konci knihy.

NatyKnor01
11.09.2022

Amazon a jemu podobné velké společnosti mne odjakživa zajímají. Tuto knihu bych neočekávala, ale je tady a je skvělá.
Zajímá vás, jak společnost pracuje, jak je organizovaná, jak vybírá kandidáty na různé pozice a co má obsahovat váš životopis?
Tak pokud ano, tak je to kniha pro vás.
Jste pouze zvědaví a nevadí vám pár faktů? Chcete, aby vaše rostoucí firma měla vyšší výnosy na burze a chcete růst rychleji? Je tu pár kapitol i pro vás. Na straně 200 je popsáno, jak za 11 týdnů dosáhnout lepších výsledků.
Proč služba Unbox nefungovala a proč se Netflixu daří? To se dočtete na straně 227, a mnoho dalších zajímavých témat.
Určitě má tato kniha na zdejším trhu své místo a najde si bezesporu své čtenáře.
Za mne ji hodnotím velmi kladně !!!


Autoři knihy

Colin Bryar
americká
Bill Carr
americká

Kniha Práce pozpátku je v

Přečtených1x
Chystám se číst11x
Chci si koupit2x