Poznáváme - Itálie

Poznáváme - Itálie https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407651/bmid_poznavame-italie-z2G-407651.jpg 5 4 1

Itálie se může pochlubit mnoha světovými uměleckými díly, vznosnými budovami a výtečnou gastronomií. Žádná jiná země člověka tak nepovznese, nepotěší a nedojme jako právě Itálie. Dvacet italských regionů připomíná nezávislé státy – každý z nich má své tradice i skvělé jídlo. Popsali jsme nejzajímavější místa, navrhované trasy a místní tajemství do snadno použitelné podoby, pečlivě připravené našimi zkušenými autory. Tento průvodce bude to jediné, co budete potřebovat na nezapomenutelnou cestu po Itálii. Nakladatelství Lonely Planet již 40 let inspiruje a informuje cestovatele, kteří tak mohou po celém světě poznat skvělé zážitky. Naši zkušení autoři úspěšně objevují ta nejzajímavější místa a vzrušující zážitky. Za pozitivní hodnocení nikdy nepřijímají žádné platby. Můžete si tedy být jistí, že naše rady jsou pečlivě prověřovány přímo na cestě a odrážejí místní znalosti.... celý text

Literatura naučná Turistický průvodce
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Discover Italy


více info...

Přidat komentář

Briv
04.08.2021 5 z 5

Letos jsme se rozhodli jet poprvé od narození syna (2,5 roku) na větší dovolenou a vyhrál to road trip po části severní Itálie. Z knihovny jsem si domů donesla celkem hodně průvodců. Zkusím, zde shrnout, jak se mi s nimi pracovalo a čerpaly z nich informace.

Z této knihy jsem pročítala Severní Itálii, nejlepší tipy, kam vyrazit a obecné informace o Itálii.
Dobře se mi v něm orientovalo, dozvěděla jsem se, co jsem potřebovala, zajímavostí je zde také poměrně dost a zase na druhou stranu nejsou to jen "suchopárná" fakta.
Kdybychom projížděli Itálii celou, tak si ho určitě beru s sebou. Doporučuji.

Štítky knihy

Itálie průvodce

Autorovy další knížky

Alison Bing
americká
2012  90%Poznáváme - Itálie
2014  0%Benátky a Benátsko
2014  0%Benátky: do kapsy

Kniha Poznáváme - Itálie je v

Přečtených2x
Knihotéce5x