Pozitivní myšlení - Jak změnit svůj přístup a dívat se na život optimisticky

Pozitivní myšlení - Jak změnit svůj přístup a dívat se na život optimisticky https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216433/bmid_pozitivni-mysleni-jak-zmenit-svuj-p-DMf-216433.jpg 3 11 4

Jak myslet pozitivně a vyhnout se negativnímu myšlení, které vás svazuje? Jaké techniky vám pomůžou rozvinout zdravé duševní návyky? Pomocí jakých jednoduchých kroků změníte své negativní pocity na pozitivní? Jak čelit obavám a úzkosti? Jak zvládnout hněv a podráždění? Jak se vypořádat s negativně uvažujícími lidmi a omezit jejich vliv na sebe? Pozitivně myslet neznamená radovat se z prohry či bolesti, ani ignorovat a přehlížet problémy, je to schopnost akceptovat veškeré vzestupy a pády života, cítit vděk za to, co máme, a dívat se do budoucnosti s optimismem a nadějí. Díky této knížce se pro vás pozitivní myšlení stane vlastním a více si užijete života se všemi jeho stránkami.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: ekniha , Grada
Originální název:

Brilliant positive thinking - Transform your outlook and face the future with confidence and optimism , 2012


více info...

Přidat komentář

Amifa
24.03.2021 5 z 5

Velmi příjemná kniha, bez zbytečných "keců" kolem, vše přímo k věci a srozumitelně

Han-nah
11.10.2019 3 z 5

Tuto knihu bych doporučila pouze těm, kteří se chtějí nad sebou zamyslet a sami sebe pochopit. Kniha je napsaná formou různých příkladů a cvičení, ale změnou začínáme každý svým postojem ke svému životu. Pozitivní přístup je pouze naše životní b¨volba.

Vše má svůj důvod a smysl,
vše má svůj čas a řešení.

Vše, co v životě prožíváme, nás posune dál, chce to jen čas a ten vnímá každý jinak.

"Když už se nemůžete zbavit kostlivce ve skříni,
měli byste ho naučit tančit."
George Bernard Shaw


mariva
26.10.2015 2 z 5

Z knihy mám rozporuplné pocity - i když má v názvu pozitivní myšlení, s tím, co si pod tím většinou představujeme, to nemá moc společného. Jde spíš o praktické rady, jak se vyrovnávat s problematickými situacemi, někdy až zbytečně podrobně rozepisované obecně známé věci. Místo aby mě kniha pozitivně naladila, mám z ní spíš pesimistický pocit a asi budu muset rychle sáhnout po jiné pozitivnější knize.

Alpasstyle
05.09.2015 5 z 5

Skvělá kniha, doporučuji všem, kteří chtějí změnit svůj negativní přístup na pozitivnější..Vše je o tom, že chce člověk změnu a prvním krokem je si tuhle knížku koupit a něco přímo pro nový přístup dělat.. :-)

Kniha Pozitivní myšlení - Jak změnit svůj přístup a dívat se na život optimisticky je v

Právě čtených1x
Přečtených16x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce12x
Chystám se číst16x
Chci si koupit4x