Povedené prázdniny

Povedené prázdniny https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287589/bmid_povedene-prazdniny-IgV-287589.jpg 3 6 2

Nejpříjemnějším obdobím pro každého školáka jsou bezesporu prázdniny. Kdo by se na ně netěšil? Zvláště povedené prázdniny prožívají nerozluční kamarádi Petr a Hanka. Přestože jeden z nich bydlí ve městě a druhý na venkově, dva krásné letní měsíce tráví spolu. Jaká nečekaná dobrodružství se jim přihodí?

Přidat komentář

Osice
13.09.2019 5 z 5

Milá knížka. Má velmi krátké věty, aby se dobře četla malým čtenářům. Když jsem knihu četla dceři, vzpomněla jsem si na malého rošťáka Mikuláše od Goscinnyho. Několikrát mě pobavila, strašně se mi líbí termín mimišák (začala jsem tak říkat i našemu miminku:-) a jednou mne úplně dojala.

yaoiyuri
16.04.2019 3 z 5

Petr byl na svůj věk občas dost cynický komentátor, pochybuji, že děti rozuměly některým narážkám, ale mně sem tam zacukaly koutky.
Osobně mě to nijak nezaujalo, ale má to velká písmenka a celkově je to dobře uzpůsobeno cílové skupině (čteno s 2. třídou), takže oproti takovým otřesným Českým dějinám očima psa od stejné autorky, se tohle dá považovat za četbu vhodnou pro (malé) děti / začínající čtenáře. Já to přečetla hlavně kvůli lichému počtu stran (Výzva 2019). :D