Potomci Luny

Potomci Luny https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237543/potomci-luny-237543.jpg 5 4 7

V paranormální romanci české autorky se obyčejná dívka ocitá uprostřed války mezi upíry a vlčími kříženci, jejichž vůdcem je beznadějně okouzlena... Anna dosud žila obyčejný život, ale setkání s Damienem zcela změnilo její budoucnost a vtáhlo ji do světa, o jehož existenci neměla ani tušení. Do světa nesmrtelných, kde už po stovky let zuří válka mezi upíry a rodem kříženců – upírů, v jejichž žilách koluje vlčí krev, potlačuje veškeré slabosti jejich předků a činí z nich mnohem nebezpečnější soupeře, než se čistokrevným upírům zamlouvá. Matheus, krutý a bezohledný král upírů, udělá cokoliv, aby Damiena – vůdce kříženců, donutil sklonit se pod jeho nadvládou. Využije Annu jako prostředek k dosažení svého cíle, Damien se však vydírat nenechá. Zatímco oba rody zbrojí do největší bitvy za poslední desetiletí, poznává Anna, uvězněná v Matheusově sídle, Gabriela. Upíra, který ji unesl, a v jehož přítomnosti jí běhá mráz po zádech. S pomocí nečekaného spojence je Anna o kousek blíže svobodě, ale cesta k ní je trnitá, dlážděná smrtí a bolestí a den za dnem stále více rudne prolitou krví. V okamžicích, kdy je zrada jen otázkou ceny a z lovců se stávají lovení, však není čas truchlit nad ztrátou blízkých. Přesto stále existuje naděje, že kromě vlastních životů zachrání i mnohé další. Pokud se jim ovšem podaří uspět...... celý text

Přidat komentář

dominika4357
07.11.2016

Milí čtenáři, tuto knihu mohu jedině doporučit sama jsem četla první díl už třikrát a nemohu se dočkat na druhý díl. Tato knížka mě dostala. Při začátku jsem si říkala další upíři? Tohle je už přece passé toho už je natočeno a napsáno dost, co by tam chtěla ještě autorka vymyslet.., Tak jsem říkala, že si to přečtu, protože je autorka super a mám ji ráda :D No a úplně mě to dostalo... Začala jsem se ztotožňovat s hl. postavou jak je zvykem, brečela jsem i se radovala, zažívala vzrušení.... A za dva dny to přečetla, pak jsem si říkala no Dominiko, mohla sis to trošku užít, co budeš číst celý rok než vyjde dvojka no a je tu dvojka.... jupííí. Nemůžu se dočkat až budu mít svůj díl v kabelce. Takže určitě mohu jen potvrdit ať všichni co zvažujete a máte rádi romány, sci-fi a fantasy prubněte to, nebudete litovat :-)

JZ007
07.11.2016 5 z 5

Když mě knížka nebaví, odložím ji a klidně nedočtu. To ale není případ této knihy. Dobře vygradovaný děj. Pro fanoušky upírů výborná volba. Nic z děje prozrazovat nebudu, přečtěte si. Doporučuji.


jana9859
04.11.2016

Pokud hledáte něco poutavého na čtení, tato knížka si vás získá... a zcela vtáhne do děje... dokonce tak, že třeba přejede zastávku ve vlaku... Příběh je plný napínavých zvratů, takže čtete pořád dál a dál, knížku nechcete ani odložit, a nikdy nevíte, co přijde. Potomci luny jsou také doplněny krásnými ilustracemi, což jen svědčí o všestranném nadání autorky, která je všechny nakreslila. Za mě vřele doporučuji a těším se na další pokračování :-)

Zuzzi.p
04.11.2016 5 z 5

Jakožto velký snílek a fantasy fanoušek jsem si tuhle knížku nemohla nechat ujít. Titul Potomci Luny ve mě evokoval nějakou upířinu a podtitul Vzdor se mi také dost zamlouval. Co na tom, že jsem od této autorky doposud nic nečetla, ani o ní neslyšela. Ono Tolkiena a Rawlingovou taky někdo musel objevit ;-).
Už po přečtení první kapitoly si mě příběh získal. Ne, získal si mě Damien (ne nebyl to UPÍR ani ČLOVĚK, ale KŘÍŽENEC upíra s vlkem - originální nápad, kam se hrabou vlkodlaci) a hltala jsem jednu stránku za druhou. A ne nebojte, NENÍ TO ČERVENÁ KNIHOVNA, i když romantiku tam také v určitých a nikterak dlouhých pasážích najdeme. Spíš bych řekla, že slabší povahy by mohly mít při čtení problém, krví a obětmi se rozhodně nešetří! Vypadá to, jakoby autorka měla vůči svým postavám averzi a rozhodla se vyvraždit půlku postav :-D. Ale právě díky tomu to má grády, nikdy nevíte na čem jste! Vtáhne vás to do děje tak, že jsem díky tomu ani neměla potřebu přeskakovat stránky (hrozný zlozvyk) a nejraději bych četla až do rána. Dokonce jsem odolala i nutkání přečíst si poslední stránku (hrozný zlozvyk č.2 a moje kontrola knižní kvality) a zjistit hned jak to dopadne :-).
A jak to dopadlo nebo spíše dopadne je ve hvězdách, neboli v autorčině mysli. A proto se už nemůžu dočkat, až si přečtu další pokračování.
Specialitkou je, že si autorka knížku i sama ilustrovala a pro jistotu i vydala :-).

iriss23
04.11.2016

Děkuji za několik moc krásných večerů, kdy jsem mohla trávit čas s Annou, Gabrielem, upíry k kříženci. Všem, kdo váhají, doporučuji.:)

Irena74
04.11.2016

Děkuji autorce za přesvědčivé vtáhnutí do světa upírů a kříženců. Těžko se od rozečtené knihy odchází a myslím, že každý si najde to své. Akci, napětí, lásku.... Další díl s netrpělivostí očekávám.

ebukackova
04.11.2016

Knihu jsem přečetla skoro najednou, napínavá od začátku od konce.....téma upírů mě nikdy moc nezajímalo, ale tady v této knize je to supertéma, upíři, láska a boj o moc....úžasný popis postav, nejraději bych je poznala osobně. závidím hlavní hrdince Gabriela...těším se na pokračování, mohu jen doporučit.

Autorovy knížky

2014  95%Potomci Luny